ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2017 Yamaha MT-10 Tourer Edition, versiunea adventure pentru Europa


2017 Yamaha MT-10 Tourer Edition, versiunea adventure pentru Europa
  28.02.2017

“O noua calatorie prin intuneric este pe cale sa inceapa” sau “MT-10 Tourer Edition va aduce partea intunecata a Japoniei catre un public mai larg”.

Yamaha MT-10 Tourer Edition

Iubitorilor de touring din Europa le este oferit acum un MT-10 adaptat si un pic diferit de streetfighter-ul infricosator ce-si facea debutul acum un an. Si japonezii stiu ca europenilor le plac foarte mult modelele ADV, chit ca nu inseamna ca toate modelele de motociclete de acest gen se inghesuie in afara soselelor, de aceea au transformat un redutabil model in ceva mai practic.

Model Yamaha MT-10 Tourer Edition

De fapt, ca sa inteleaga toata lumea, ceea ce se gaseste pe 2017 Yamaha MT-10 Tourer acum exista ca accesorii si componente la dealeri, doar ca acum se realizeaza o economie sensibila in comparatie cu dotarea ulterioara cu optionale, luate separat.

Motocicleta Yamaha MT-10 Tourer Edition

Astfel, pe Yamaha MT-10 Tourer se gasesc: un parbriz inalt, aparatori de maini, o sa mai prietenoasa si adaptata drumului decat ceea ce oferea hyper-naked-ul de baza, un suport GPS instalat pe bord, pe care se pot fixa diverse device-uri, inclusiv un TomTom Rider, adica dispozitivul de navigare prin satelit, oferit optional si la un pret mai bun (economisindu-se jumatate de suma exclusiv pentru clientii Tourer Edition, adica 200 fata de 400 pret standard).

Yamaha MT-10 Tourer

De asemenea, de mare efect si definitorii pentru un tourer care se respecta (chiar daca e unul „convertit”) sunt si cutiile moi din laterale, unde se pot pune la adapost ceva bagaje.

Scaun Yamaha MT-10 Tourer

In rest, sa ne reamintim, un motor dezvoltat direct din cele ale YZF-R1, cu patru cilindri in linie, crossplane, de 998cc, o mana de ajutoare electronice pe masura, precum controlul tractiunii, quick-shifte, ambreiaj assist and slipper, cruise control, bineinteles ABS, suspensii ajustabile si altele.

Tag-uri

motocicleta, yamaha, naked,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate