ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2017 Yamaha CRUX Rev pregatita pentru lansarea in Africa, America Centrala si Caraibe


2017 Yamaha CRUX Rev pregatita pentru lansarea in Africa, America Centrala si Caraibe
  03.02.2017

In toata febra de a ocupa si domina pietele moto internationale, cine nu ia in calcul sau subestimeaza piata din Africa, greseste foarte mult. In general, piata africana a fost destul de strans legata de producatori din tari emergente, in plina dezvoltare in aceste momente, precum India sau China.

Producatorul japonez si-a preluat sarcina in modul cel mai serios, astfel ca motocicleta anuntata este un model de strada, de ultima generatie, creat dupa unele studii de piata temeinice, ce au relevat traficul, starea drumurilor, precum si puterea de cumparare si posibilitatile de comercializare.

Yamaha CRUX Rev showroom picture

Principalele atuuri ale CRUX Rev sunt: un motor Core Blue extrem de eficient in privinta consumului, la care inginerii japonezi au reusit sa-l reduca cu 18% fata de modelele existente, o sa plata si o scarita aplatizata (gen board) asigura o pozitie confortabila de pilotat, inclusiv in situatia cu pasager, caracterul practic dat de un rack in spate, pe care utilizatorul poate transporta sarcini importante.

Cei din Africa si America Centrala – Caraibe (caci tinta secundara este aceasta zona), ar totaliza un numar de 3,6 milioane de unitati, conform sondajului din 2016 Yamaha Motor, iar din acest numar, peste jumatate sunt motociclete din clasa 100-150cc, care sunt folosite in majoritatea lor ca taxi. Modelul CRUX actual (110cc) a fost initial dezvoltat pentru India, ca apoi sa fie lansat progresiv si in America Centrala / Caraibe incepand cu anul 2000. Ulterior, a ajuns si in Africa, fiind foarte mult utilizat ca taxi-bike, precum si de catre multimea de navetisti.

Yamaha CRUX Rev Cover Photo

Odata cu extinderea diferitelor sisteme de sprijin financiar, cum ar fi micro-finantarea pe persoana fizica, in mod special, cererea de motociclete (indiferent de utilizarea sa ca vehicul de deplasare propriu sau in regim de taxi) a crescut destul de mult. Conform studiului de piata, Yamaha a cautat sa gaseasca o motocicleta eficienta in consum si rezistenta la utilizare indelungata, iar rezultatul a fost CRUX Rev, caruia i s-a adus un plus de performanta, putere, confort, insa si un pret mai mare putin, fata de clasicul Crux.  

Cu toate ca India Yamaha Motor Pvt. Ltd. va fi principala companie de productie, productia noului model va fi impartita si cu compania de productie CFAO Yamaha Motor Nigeria Ltd. incepand din 2017, dar si in functie de dinamica cererilor. Asadar, CRUX Rev va fi lansata in aprilie 2017 in mai multe tari africane, obiectivul initial de vanzari fiind 20.000 unitati in acest an, la un cost de aproximativ 900 de dolari SUA in showroom-uri.

Tag-uri

motocicleta Yamaha CRUX , motociclete, yamaha,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate