ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2017 Kawasaki Z125 Pro sau cum incep oficial problemele pentru Honda Grom din iunie


2017 Kawasaki Z125 Pro sau cum incep oficial problemele pentru Honda Grom din iunie
  07.03.2016

Prin luna octombrie a anului trecut, Kawasaki lansa oficial printr-un set de fotografii si un set promotional replica lor la expansiunea globala a Hondei cu al sau model Grom, adica modelul Z125 Pro, iar acum e gata sa apara prin showroom-uri, cel mai tarziu in luna iunie a acestui an. Batalia intre maimute a inceput si se anunta a fi sangeroasa si interesanta (de la “monkey-bike”, jargonul folosit pentru motoarele de mic litraj), mai ales ca “verzii” vor vinde modelul 2017 Kawasaki Z125 Pro cam cu 200 de dolari mai ieftin.


2017 Kawasaki Z125 Pro sau cum incep oficial problemele pentru Honda Grom din iunie -  Z125 Pro

La fel ca si Grom, Kawasaki Z125 face apel la doua grupuri demografice foarte diferite. Pe de o parte, reprezinta motocicleta perfecta pentru incepatori, tineri piloti de tipul elevilor, studentilor, care alterneaza inca mersul pe skateboard cu vehicule motorizate. Pe de alta parte, Z125 Pro este foarte bine o motocicleta pentru pilotii mai experimentati si mai batrani, care cauta o varianta ieftina si distractiva adaugata la flota deja detinuta, numai buna sa isi rezolve drumurile “pana la colt, la bacanie” sau “peste drum” la un prieten. Sigur, lista utilitatilor e deschisa, dar raman cuvintele cheie la baza: “ieftin” si “distractiv”.

Pe hartie, 2017 Kawasaki Z125 Pro da replica destul de bine si punctual modelului Grom, ambele avand un motor cu doua valve, racit cu aer, in patru timpi, de 125cc, ambele cantaresc la fel: 100 kg, ambele au o cutie de viteze in patru trepte.

2017 Kawasaki Z125 Pro sau cum incep oficial problemele pentru Honda Grom din iunie -  Honda
2017 Kawasaki Z125 Pro sau cum incep oficial problemele pentru Honda Grom din iunie -  Z125 Pro

Si de aici, incepe diferentierea. Z125 Pro are un raport de compresie mai mare, ceea ce inseamna ca are un numar mai mare de cai putere decat Grom, insa in contextul dimensiunilor si specificatiilor acestor maimute, mai mare inseamna cu o unitate, doua, probabil, mai mult, sa fim seriosi.

Mai mult, Kawasaki spune ca pe baby-Z al sau pot sa urce doua persoane, chestie care oricum s-ar fi intamplat (“du-ma si pe mine pana la scoala”) si fara aceasta declaratie, insa probabil ca e vorba de garantarea rezistentei modelului la asemenea provocari.


2017 Kawasaki Z125 Pro sau cum incep oficial problemele pentru Honda Grom din iunie -  motocicleta

Cu siguranta, 2017 Kawasaki Z125 va garanta multa distractie si mult amuzament, dar si ceva economie in portofele, iar concurenta dintre Team Green si Big Red se anunta de pe acum incitanta. Ambele case stiu cum sta treaba, una domina imperial segmentul si va fi greu, dar nu imposibil sa i se injumatateasca sfera de dominare, cealalta stie ca menirea noului-venit e exclusiv sa-i faca zile amare si vanzari mai putin consistente.

2017 Kawasaki Z125 Pro sau cum incep oficial problemele pentru Honda Grom din iunie -  Grom

Tag-uri

motociclete kawasaki, kawasaki z125, motocicleta, kawasaki,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate