ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2017 Kawasaki Mule Pro-FX Ranch Edition, al 16-lea membru al familiei Mule Pro


2017 Kawasaki Mule Pro-FX Ranch Edition, al 16-lea membru al familiei Mule Pro
  05.10.2016

In plina ofensiva a producatorilor de motociclete cu modelele lor 2017, iata ca cei de la Kawasaki nu se multumesc cu noutatile pe doua roti, anuntand lansarea modelului 2017 Kawasaki Mule Pro-FX Ranch Edition, un al treilea model nou al anului, ce duce intreaga familie Mule Pro la 16 membri diferite, impartitte in trei platforme: cu trei locuri (Mule Pro-FX), cu sase locuri (Mule Pro FXT) si diesel.

S-ar putea ca suna cunoscuta denumirea “Ranch Edition”, insa asta doar pentru ca mai exista o versiune cu sase locuri in 2016, adica Mule Pro-FXT Ranch Edition. De aici e simplu de inteles ca in afara diferentei date de sasiu cu trei, respectiv sase locuri, cele doua modele Ranch impartasesc multe in comun. De asemenea, fireste ca noul model 2017 va impartasi multe si cu modelele din sub-familia Pro-FX regulata.

2017 Kawasaki Mule Pro-FX Ranch Edition, al 16-lea membru al familiei Mule Pro - FXT

Asadar, ce presupune 2017 Kawasaki Mule Pro-FX Ranch Edition? Un pachet suplimentar Ranch Edition aplicat pe modelul regulat Mule Pro-FX: capota vopsita in Metallic Titanium, imbracamintea scaunelor in doua tonuri de culori, cu un logo “Ranch Edition” in relief, jante de aluminiu, sistem de faruri auxiliar de mare intensitate cu LED, acoperis din material compozit, o emblema “Ranch Edition”, un troliu WARN puternic de 4.000 livre (1.815 kg), comutatorul pentru bascularea benei pe bord si controlul troliului de la distanta prin cablu.

“Cu echipamentul suplimentar si aspectul premium, 2017 Kawasaki Mule Pro-FX Ranch Edition se va distinge clar in piata de side-by-side-uri utilitare, mentinand vehiculul in standarde foarte ridicate de performanta, confort si durabilitate”, arata Kawasaki intr-un comunicat.

Pentru o idee generala asupra acestui side-by-side utilitar performant, reamintm principalele caracteristici. Astfel, propulsia este asigurata de un motor de 812cc, in trei cilindri, cu injectie, capabil sa produca un cuplu impresionant de 65 Nm. Acesta se potriveste la o transmisie CVT (Continuosly Variable Transmission) cu treptele de viteza high, low, neutral, reverse, plus franare de motor, iar condusul se asigura prin maneta, avand 4WD selctabil, plus diferential spate blocabil. Directia este asistata electric.

2017 Kawasaki Mule Pro-FX Ranch Edition, al 16-lea membru al familiei Mule Pro - Kawasaki

In fata si in spate beneficiaza de suspensii “clavicula dubla” de 8,7 inci, iar sistemul de franare este asigurat de discuri hidraulice de 212 mm, pe fata cu etrier cu pistoane duble, iar pe spate cu etrier cu un singur piston. Are un rezervor generos de 30 l de combustibil, garda la sol de 26 cm, a fost dotat cu sistemul ROPS (Roll Over Protective Structure), are capacitatea de a tracta sarcini de pana la 910 kg. Bena cargo are dimensiuni apreciabile, de 137,4 x 135.3 x 28 cm, cu capacitate de depozitare marfuri cu masa de pana la 454 kg.

Cabina foarte confortabila, primeste pilotul si alti trei pasageri pe trei scaune-bancuta ergonomice, oferind spatiu pentru picioare in fata ocupantilor si sprijin pentru brate. Fiecare loc beneficiaza de centura de siguranta in trei puncte. Volanul este ajustabil. Pe bord exista o instrumentatie bogata, asigurata de un display multi-functional ce afiseaza informatiile esentiale: vitezometru, indicator combustibil, contor de parcurs, ceas, indicator 2WD/4WD, temperatura apei, presiunea uleiului, indicator pentru injectia carburantului, avertizarea CVT, indicatoare de parcare, neutral sau marsarier sau lumini de avertizare pentru centurile nefixate.

2017 Kawasaki Mule Pro-FX Ranch Edition, al 16-lea membru al familiei Mule Pro - Mule

O serie vasta de accesorii este oferita de Kawasaki Genuine Accessories, care pot fi vizualizate in forma adaugata pe vehicul pe site-ul propriu al companiei, in timp ce pentru acest model, producatorul acorda o garantie extinsa de trei ani.

Tag-uri

side by side kawasaki, sxs kawasaki, kawasaki mule, sxs,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate