ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2017 Kawasaki Brute Force - ATV-urile utilitare de succes raman neschimbate


2017 Kawasaki Brute Force - ATV-urile utilitare de succes raman neschimbate
  24.05.2016

Am anuntat de cateva zile lansarea modelelor 2017 Kawasaki de ATV-uri, UTV-uri, precum si cateva dintre motocicletele din gama motocross, insa nu am facut prezentarea decat a noii familii Mule SX, noutatea principala a anului, in privinta vehiculelor off-road.

Desi constructorul Kawasaki nu a venit cu vreo imbunatatire majora a ATV-urilor din familia celebra Brute Force, in lineup-ul 2017, consideram utila o mica trecere in revista a acestei familii, in care “STRONG” (puternic) reprezinta cuvantul cheie.

2017 Kawasaki Brute Force - ATV-urile utilitare de succes raman neschimbate - 750

Asadar nici o diferenta fata de lineup-ul 2016, deci producatorul se prezinta cu 2017 Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS, cu 2017 Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS Camo, Kawasaki Brute Force 750 4x4i si 2017 Kawasaki Brute Force 300, primele doua cu un puternic motor V-twin de 749cc, al treilea monocilindric de 271cc, destinate unor necesitati si bugete diferite. Modelele de 750 sunt disponibile cu EPS – Electric Power Steering (servodirectie electrica) si cu modurile de tractiune 4WD. Accesibilul ca pret Brute Force 300 ramane o unealta de baza in activitatile utilitare.
2017 Kawasaki Brute Force - ATV-urile utilitare de succes raman neschimbate - 4x4

Livrarea neteda a puterii resimtita de pilot e asigurata folosindu-se Automatic Power-Drive System (KAPS) pentru transmisia variabila continua (CVT) astfel incat sa se ofere destula putere si cuplu in orice conditii. Modelele au doua moduri de conducere 2WD/4WD, pe care utilizatorul le poate selecta printr-o simpla comutare a unui buton de pe ghidon. De asemenea, in ajutorul sau vine si diferentialul fata (Variable Front Differential Control) ca sa limiteze alunecarea si sa aleaga cantitatea de tractiune necesara in munca sa. Ambele modele sunt dotate cu servodirectie electrica (EPS), astfel ca devin mai usor de manevrat in conditii off-road si reduc oboseala pilotului in timpul utilizarii.  

2017 Kawasaki Brute Force - ATV-urile utilitare de succes raman neschimbate - Mule
 

Cele doua modele 2017 Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS È™i EPS Camo sunt echipate cu frane puternice cu discuri fata (Dual hydraulic de 176mm cu cate 2 etriere cu pistonas) precum sistem sigilat multi-disc in baie de ulei, spate si brate oscilante cu suspensii independente (Double wishbone cu cursa de 17 cm fata si 19 cm spate), creand un combo ideal pe orice tip de teren, impreuna cu anvelopele cu aspect robust si neregulat (AT 25 x 8-12 fata si AT 25 x 10-12 spate), care imbraca jantele cu sase spite turnate din aluminiu.  

 

Un sistem de rack-uri si spatii de depozitare le sporeste utilizarea intr-o serie diversa de munci, cu o capacitate totala de 110 kg sarcina transportabila (40 kg pe rack-ul fata si 65 pe cel din spate), o capacitate de tractiune de pana la 567 kg.

2017 Kawasaki Brute Force - ATV-urile utilitare de succes raman neschimbate - 300

Singura noutate in 2017 vine la adaugarea a doua noi scheme de culori pentru Brute Force 750 4x4i EPS, mai exact Firecracker Red si Metallic Flat Raw Greystone, alaturi de cea consacrata Super Black. 

In gama Brute Force 750 regasim si modelul lipsit de servodirectie 2017 Kawasaki Brute Force 750 4x4i, cu acelasi sasiu rezistent si acelasi carenaj impresionant. In afara de absenta servodirectiei, marea majoritate a dotarilor pe care le-am descris la modelele cu EPS le intalnim la acest model.

2017 Kawasaki Brute Force - ATV-urile utilitare de succes raman neschimbate - Brute Force

Evident, familia Brute Force poate fi echipata cu o multitudine de accesorii din gama Kawasaki Genuine Accesories, care includ pluguri de zapada (doar pentru versiunile 750), protectie inferioara, cutii de depozitare, trolii si multe altele.

Ne asteptam la aceleasi dotari, motorul monocilindric in patru timpi, SOHC, de 271cc, asigurand un cuplu maxim de 21,5 Nm la 6.500 rpm, cu carburator Keihin CVK32; motorul se potriveste cu o transmisie continua variabila, care ofera o performanta responsiva, un transfer de putere neteda si o utila frana de motor.

2017 Kawasaki Brute Force - ATV-urile utilitare de succes raman neschimbate - Brute Force

De asemenea, Brute Force 300 e dotat cu rack-uri fata si spate rezistente, capabile sa transporte in muncile de la ferma o multime de unelte, echipament sau hrana pentru animale. De asemenea, vanatorii pot descoperi in acest model versatil un vehicul perfect adaptat pentru iesiri de scurta durata. La fel ca si fratii sai mai mari, Brute Force 300 are la dispozitie o gama variata de accesorii prin Genuine Kawasaki Accesories, care ofera o posibilitate largita de personalizare a ATV-ului. Va fi disponibil in schemele de culori Super Black si Timberline Green.  

2017 Kawasaki Brute Force - ATV-urile utilitare de succes raman neschimbate - 2017
 

Familia de ATV-uri 2017 Brute Force va fi disponibila in showroom-uri cat de curand, in maniera deja cunoscuta, intai in America de Nord, ulterior la distribuitorii din Europa, asadar in cel mai scurt timp veti putea gasi modelele 2017 Kawasaki Brute Force si in oferta ATVROM.

Tag-uri

atv kawasaki brute force, atv utilitar, atv, kawasaki,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate