ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2017 Indian Scout Sixty primeste o schema noua de culori


2017 Indian Scout Sixty primeste o schema noua de culori
  10.03.2017

La prezentarea sa, in cadrul salonului EICMA 2015 de la Milano, motocicleta cruiser Indian Scout Sixty a fost o surpriza, iar ulterior o confirmare a succesului pentru brand-ul american, in special pentru piata din Europa, acolo unde sunt mai bine primite cruisere de talie mai mica. Caci Scout Sixty este o reinterpretare la scara putin mai mica a deja popularului Indian lansat in 2014, concret fiind vorba de o transformarea motorului V-twin de 1.130cc intr-unul de 999cc, sasiul ramanand acelasi, la fel ca si franele si suspensiile. Si pentru ca 999cc inseamna fix 60 cubic inches, iata si explicatia lui Sixty (saizeci) din denumire.
2017 Indian Scout Sixty Imagine Laterala

“Suntem foarte multumiti de modul in care Scout Sixty a fost primit in Europa, astfel incat adaugarea acestei scheme in doua tonuri va face acest model si mai atragator. Anul trecut am investit foarte mult intr-o noua companie din Dakota de Sud specializata pe vopseluri, iar rezultatul inseamna ca Indian va putea produce noi scheme de culori si finisaje incredibile, nu numai pe Scout Sixty, ci pe intregul line-up”, a afirmat directorul general al Indian Motorcycle in Europa, Grant Bester.

Indian Motorcyle a anuntat ca aceasta schema de culori in doua tonuri va fi prima dintr-un lung sir interesant si atractiv propus pe viitor. Scout Sixty in Star Silver/Thunder Black va fi disponibil la dealeri incepand cu luna aprilie.

2017 Indian Scout Sixty Carene

 

 

Tag-uri

motocicleta Indian Scout, motociclete, indian motorcycle,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate