ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2017 KTM 390 Duke in imagini-spion


2017 KTM 390 Duke in imagini-spion
  14.06.2016

Unul dintre primele detalii care sar in ochi este noul far, divizat, cu multiple spoturi. Apoi rezervorul de combustibil, complet reproiectat si cu prelungiri care continua pana peste furcile USD fata. Carenajul are o imagine si mai agresiva fata de ceea ce ne obisnuise. Probabil ca in forma finala vom avea o imagine de ansamblu mult mai graitoare, desi aceasta din infatisarea componentelor, apare agresiva si nervoasa, cum ii sta bine.

2017 KTM 390 Duke in imagini-spion - 2017

Apoi, elementele superioare laterale ale carenajului sunt semne clare ca producatorul austriac tinteste o perfectionare a limbajului de design specific Duke si trebuie spus ca ele dau o imagine foarte placuta, ce va fi pe placul KTM-istilor, cu siguranta. Sigur ca acest lucru inseamna si o miscare inteligenta de marketing, prin crearea unei identitati clare si distincte, in marea de motociclete de pe piata.

Cadrul a fost optimizat, cu partea din spate putin mai scurta, in timp ce farul spate a fost integrat sub saua pasagerului. Mai mult decat atat, noul Duke 390 a fost dotat cu o consola integral noua de instrumente, avand ca inspiratie fratele mai mare, noul Duke 690. Sistemul de evacuare lateral al gamei proaspat modernizate in 2016 va fi de baza pentru noul model 2017, de asemenea.

In ceea ce priveste motorul, monocilindrul va fi acelasi la baza, insa cu modificari destul de semnificative care presupun cresterea puterii si a cuplului, impreuna cu acceleratia ride-by-wire. Din ce s-a zvonit in ultima vreme, noul motor va avea un al doilea arbore contra-balansier, ca in cazul mentionatului frate mai mare, Duke 690, care va insemna o reducere a vibratiilor. De asemnea se vorbeste ca ECU va avea noi update-uri, in timp ce sistemul de racire va fi imbunatatit sau, dupa alte versiuni, inlocuit cu totul cu unul complet nou.

2017 KTM 390 Duke in imagini-spion - KTM

In cele din urma, un alt detaliu semnificativ al modelului 2017 KTM Duke va fi modelul sub-cadrului spate, care a devenit acum o piesa separata, prinsa cu suruburi pe sasiul spalier consacrat. Bascula, in schimb, nu va fi modificata, ramanand identic cu cel din generatia precedenta.

Cel mai sigur, modelul 2017 KTM 390 Duke va fi prezentat oficial in cadrul saloanelor moto importante ale acestui an, in special Intermot si EICMA 2016, acolo unde se vor infirma sau confirma modificarile despre care se vorbeste si care nu au reusit sa razbata din imaginea spion.

Tag-uri

motocicleta ktm, motocicleta duke,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate