ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2017 Ducati Diavel Diesel, noul model in editie limitata disponibil din aprilie


2017 Ducati Diavel Diesel, noul model in editie limitata disponibil din aprilie
  17.01.2017

Ducati pregateste un model nou, in editie limitata, Diavel Diesel, pe care intentioneaza sa-l realizeze in doar 666 unitati la nivel mondial si care vor fi disponibile incepand din luna aprilie 2017. Chiar daca in prima secunda citind Diavel Diesel poti avea o reactie de surprindere, trebuie stiut ca e vorba de Diesel, producatorul de imbracaminte, cu care Ducati a incheiat un parteneriat si va realiza acest model editie limitata, stilizat ca atare. Iar daca sapam mai adanc, aflam ca Ducati si Diesel nu se afla la prima colaborare, in 2013 fiind o alta motocicleta in editie limitata Diesel Monster 1100 EVO.

Ducati Diavel Diesel

Concret, e vorba de un cruiser musculos, ceva ce ar sta bine mersi intr-un film din franciza Mad Max, fara sa mire pe nimeni. De altfel, chiar Ducati il prezinta pentru Motor Bike Expo, intre 20 si 22 ianuarie 2017: “Dinamism hipekinetic al unei lumi post-apocaliptice, retro-futuriste”. Oooook! Insa dincolo de prezentarea bombastica si incitanta, chiar e vorba de un model foarte chipes si atragator.

Far Ducati Diavel Diesel

Ducati Diavel Diesel va avea componentele exterioare din otel inoxidabil periat de mana, cu puncte de sudura si nituri vizibil reliefate, capacul rezervorului, carenajul frontal si acoperamantul seii pasagerului sunt stilizate in maniera Diesel, iar admisia chiar are un logo Diesel. Saua a fost realizata din piele naturala, iar tabloul de bord LCD are un aspect cu ceasuri digitale vintage pe fond rosu.

Carena Ducati Diavel Diesel

Sistemul de evacuare e la randul sau o mica lucrare de arta, avand tevile acoperite de ceramica Zircotec neagra si amortizoarele de zgomot de asemenea negre, cu capetele prelucrate si pe care apare de asemenea noua piramida, cu trei “D”, motivul emblemei Ducati Diavel Diesel. In acelasi timp, oglinzile retrovizoare cu tija si cupa contribuie eficient la look-ul post-apocaliptic din plin. Etrierele Brembo sunt rosii, iar lantul are cinci zale rosii, un alt efect vizual deosebit.

Motto Ducati Diavel Diesel

“Colaborarea cu Diesel ne-a permis sa exploram aspectele tehnice si de asemenea stilistice originale, imbinandu-se cu valorile brand-ului Ducati. Detaliile ce caracterizeaza acest Ducati Diavel Diesel nu pot sa nu captiveze si sa atraga atentia cunoscatorilor din lumea moto, insa in acelasi timp ne asteptam sa atragem atentia si a celor din diferite medii, precum moda. Intotdeauna este stimulativ pentru noi, ca sa iesim din lumea moto si a ne largi zonele de interes ale brand-ului”, a declarat Claudio Domenicali.  

Esapament Ducati Diavel Diesel
 

Diavel Diesel nu va fi singurul produs nou ce va sosi in aprilie, fiind asteptata si o colectie intreaga de imbracaminte specifica, ce cuprinde blugi Jogg Jeans, o geaca de piele si doua tricouri.


Tag-uri

motocicleta Ducat Diavel Diesel, motociclete,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate