ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

In 2017 cursa celebra Isle of Man TT va avea propriul sau joc oficial: "TT Isle Of Man – Ride on the Edge"


In 2017 cursa celebra Isle of Man TT va avea propriul sau joc oficial: TT Isle Of Man – Ride on the Edge
  18.04.2016

Saptamana trecuta oficialii cursei anuale din Isle of Man TT au oferit o surpriza deosebita, cu ocazia prezentarii oficiale a evenimentului din acest an: se pregateste un joc pentru calculator oficial, pus la punct de aceeasi echipa care a creat si jocurile cu raliuri WRC, denumit ‘TT Isle Of Man – Ride on the Edge.’

Dupa cum s-a anuntat, jocul va fi gata undeva in prima jumatate a anului 2017, ceea ce inseamna ca dupa 9 ani de zile, de la TT Supebike Legends, din 2008, Isle of Man va avea jocul sau oficial, din nou. Acest joc s-a inscris in galeria jocurilor clasice la putina vreme de la lansare, avand o harta integrala a traseului si o serie de motociclete folosite in cursele reale, cu un grad mare de jucabilitate (ca sa folosesc un termen mai ciudat, din lumea gaming-ului) si de imitare pana in detaliu a unei curse adevarate.

Fanii jocurilor axate pe curse de motociclete si-au primit drogul anul trecut, materializat sub forma jocului mult-asteptat Ride! de la producatorul Milestone si au petrecut foarte multe ore in fata ecranului, indiferent de consola pe care l-au rulat, avand la dispozitie un mare numar de motociclete si circuite reale, insa Mountain Course din Isle of Man a lipsit cu desavarsire.

In 2017 cursa celebra Isle of Man TT va avea propriul sau joc oficial: TT Isle Of Man – Ride on the Edge - Isle of Man

Anuntul facut asadar saptamana trecuta de Big Ben Interactive, ca o echipa derivata din dezvoltatorul francez Kylotonn deja lucreaza la acest joc care vine sa suplineasca absenta de care vorbeam mai sus, vine sa clarifice si de ce IoMTT nu s-a regasit intre circuitele din Ride: echipa lucra deja de o buna vreme la alcatuirea hartii cat mai fidel, intr-o maniera cumva proprie si nu era cazul sa se intersecteze cu planurile celor de la Milestone.

“De cativa ani incoace, echipa noastra a lucrat impreuna cu designerii de la Kylotonn sa oferim cea mai fidela reprezentare a celui mai spectaculos circuit, cele 37 de mile si ¾ din Isle of Man”, a declarat Benoit Clerc, Head of Software la Big Ben Interactive.

In timp ce lucrurile par promitatoare in legatura cu noul titlu, iar WRC 5 a fost primit foarte bine de gameri, avand parte in exclusivitate de review-uri minim decente si pozitive, sa ne amintim ca un alt titlu, din 2014, Motorcycle Club, avand in spate aceeasi echipa mixta, Big Ben Interactive si Kylotonn, a fost un esec desavarsit, dezamagind pana si copiii mici.

In 2017 cursa celebra Isle of Man TT va avea propriul sau joc oficial: TT Isle Of Man – Ride on the Edge - Big Ben Interactive

Probabil ca din aceasta cauza, ar fi bine sa fie un joc izbutit, caci fanii TT in dorinta lor turbata de a avea un joc despre si numai despre aceasta cursa emblematica, nu ar digera un esec in exhuberanta lor de a pilota in pielea lui John McGuinness sau Bruce Anstey.


In 2017 cursa celebra Isle of Man TT va avea propriul sau joc oficial: TT Isle Of Man – Ride on the Edge - Ride

Daca cei de la cele doua companii au anuntat despre joc, ce contine si alte informatii, in schimb nu au adus cu ei macar o captura de imagine, doua, sa nu mai zicem de un filmulet, macar de 1-2 minute, chiar neoficial, sa ne facem o idee. Nu ramane decat sa asteptam la cotitura astfel de materiale, care probabil or sa “rasufle” in urmatoarele luni. Si bineinteles, sa asteptam anul viitor, sa il putem si juca.

Tag-uri

motociclete, motociclism,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate