ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2017 MV Agusta Brutale 800 RR lansata mai silentioasa, reproiectata si adaptata Euro4


2017 MV Agusta Brutale 800 RR lansata mai silentioasa, reproiectata si adaptata Euro4
  24.11.2016

In timp ce din punct de vedere financiar, lucrurile continua sa fie incurcate pentru MV Agusta, in privinta a ceea ce compania stie sa faca cel mai bine, adica motociclete premium, viata merge inainte si in aceasta perspectiva, Meccanica Verghera Agusta anunta un nou model puternic: Brutale 800 RR.

Chiar daca s-a vorbit intr-un trecut nu prea indepartat de intentia de a lansa un Brutale cu o noua fata, dar mai ales cel mai puternic naked de productie, primul aspect a fost indeplinit, in timp ce partea cu puterea ramane inca discutabila, privind ultimele lansari mondiale, fiind vorba de 140 cai putere si un cuplu maxim de 85 Nm. Modificarile sunt insa destul de notabile, deoarece privesc cam toate componentele, de la motor, la look, in plus a avut loc deja traditionala adaptare la normele Euro4 de emisii si zgomote.

2017 MV Agusta Brutale 800 RR lansata mai silentioasa, reproiectata si adaptata Euro4 - motocicleta

Cele mai mari progrese au fost in legatura cu motorul, unde s-a depus o munca serioasa de a reduce zgomotul si vibratiile. Capul cilindru a fost dezvoltat in vederea suprimarii zgomotului de ardere si exista un nou intinzator came-lant, noi arbori cu came, ghidaje cu supape si amortizor fonic, toate acestea gandite in scopul de a prezerva puterea si elimina zgomotul si vibratiile. De asemenea, s-a lucrat chiar si la capacele laterale de protectie a motorului, ca sa inabuse zgomotul, daca e sa ne luam dupa comunicat.

2017 MV Agusta Brutale 800 RR lansata mai silentioasa, reproiectata si adaptata Euro4 - MV Agusta

Acceleratia ride-by-wire a primit un update serios si acum dispune de un sistem de control al tractiunii in opt nivele, accesibile prin intermediul diagnozelor de pe bord. Cireasa de pe tort o reprezinta updatarea sistemului ABS, fiind vorba de Bosch 9 Plus.

2017 MV Agusta Brutale 800 RR lansata mai silentioasa, reproiectata si adaptata Euro4 - RR

De asemenea, cei din Varese anunta ca au imbunatatit si cutia de viteze, cu o transmisie care primeste integral update-uri de performanta, pentru o mai eficienta si mai silentioasa schimbare a vitezelor. Noul quickshifter EAS 2.0 ar trebui sa ajute mult mai mult decat o facea pana acum ambreiajul papuc hidraulic. Alaturi de aceste imbunatatiri, noul Brutale primeste un nou contra-arbore si un starter pentru a imbunatati manevrabilitatea.

2017 MV Agusta Brutale 800 RR lansata mai silentioasa, reproiectata si adaptata Euro4 - Brutale

Ca brand-uri ale componentelor, nu se inregistreaza vreo modificare, aceasta avand loc doar asupra versiunii. 

2017 MV Agusta Brutale 800 RR lansata mai silentioasa, reproiectata si adaptata Euro4 - 2017

Am vorbit despre infatisare, intr-adevar si vizual noul Brutale 800 RR e diferit fata de versiunea curenta. A fost reconfigurat sistemul de evacuare, cu trei tevi cu amortizor de sunet diferit. La partea din spate exista o sa noua, divizata si retractabila, cu manere pentru pasager. Tot in spate, sistemul de iluminare apare mult mai compact fiind pe baza de LED.

2017 MV Agusta Brutale 800 RR lansata mai silentioasa, reproiectata si adaptata Euro4 - RR

Modelul va fi disponibil la inceputul anului viitor. An in care se spera ca problemele financiare vor fi lasate in spate, o data cu injectia recenta de capital din partea unui grup de investitori privati, un capital cam rusesc, in principal.

Tag-uri

motocicleta MV Agusta Brutale 800 RR, motociclete,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate