ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2016 Yamaha Wolverine R-Spec gata de achizitionare pana la sfarsitul lunii aprilie


2016 Yamaha Wolverine R-Spec gata de achizitionare pana la sfarsitul lunii aprilie
  15.04.2015

Odata cu venirea primaverii, de peste ocean vin vesti bune: Yamaha Motor USA anunta ca noul model 2016 Yamaha Wolverine R-Spec SxS (side-by-side) se afla in plin proces de fabricatie, asteptandu-se ca primele unitati sa apara la vanzare, la distribuitori, pana la sfarsitul lunii aprilie.

In aceste zile, fabrica Yamaha din Newnan, Georgia, SUA lucreaza asiduu, cum se spune cu motoarele din plin, pentru ca vanatorii, cei in cautarea aventurii si, in general, pasionatii inraiti de experiente off-road extreme  sa poata avea cat mai repede la dispozitie 2016 Yamaha Wolverine R-Spec . Un SxS care vrea sa redefineasca standardele in aventura off-road si confort de prima clasa, totodata.

2016 Yamaha Wolverine R-Spec gata de achizitionare pana la sfarsitul lunii aprilie - 2016

Modelul a fost conceput si realizat pentru explorarea terenurilor accidentate, indiferent de conditiile meteo, cu un sasiu suplu si solid, cu un design compact si atragator, beneficiind de cel mai nou, puternic si avansat motor al clasei 700, cu o capacitate cilindrica de 708cc care dezvolta o putere mare, dar si constanta pe cele mai dure si variate conditii de drum.

Servodirectia asistata electric (EPS) ofera un amestec perfect echilibrat de suspensie si manevrabilitate, care impreuna cu sasiul lucreaza pentru a oferi o calatorie lineara, indiferent de duritatea terenului, dar si confortabila. EPS-ul are un sistem performant (se pare ca cel mai performant din industrie, la aceasta ora) de suspensii independente dotat cu amortizoare KYB foarte lungi, cu o cursa lunga (246 mm pe fata si 269 mm pe spate) incarcate cu nitrogen, ce asigura un balans excelent, fara nici o urma de rigiditate sau lipsa de fluiditate.

Iar pentru ca se doreste a fi un adevarat trend-setter al vehiculelor SxS, nici celelalte componente nu se abat de la regula “cel mai bun in domeniul sau”, fie ca vorbim de transmisia complet automata Ultramatic®, de sistemul On-Command® de tractiune pe 4 roti cu diferential blocabil  sau de rotile imbracate cu anvelope Maxxis Bighorn de mare aderenta si putere. O serie de alte dotari standard, de inalta clasa, asupra carora nu mai insistam, deoarece am vorbit pe larg la momentul anuntarii modelului, in luna ianuarie, vor face cu siguranta deliciul utilizatorilor.

Modelele pe verde, Hunter Green si albastru, Steel Blue vor fi disponibile, asa cum mentionam, incepand din sfarsitul lunii aprilie, in timp ce modelul camuflaj Realtree Xtra Camo, primul in randul SxS, va fi disponibil din luna mai 2015. Deocamdata, prioritate are piata nord-americana, din cate se pare, europenii mai avand de asteptat o vreme.

Tag-uri

sxs, side by side, yamaha,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate