ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2016 Yamaha Wolverine R-Spec


2016 Yamaha Wolverine R-Spec
  21.01.2015

Yamaha Motor Corp., U.S.A. a anuntat ieri lansarea liniei 2016 Yamaha Wolverine R-Spec, un vehicul side-by-side nou, care ridica standardul atat in privinta performantelor off-road, cat si in privinta confortului de inalta clasa. Proiectat si construit in special pentru teren extrem, accidentat sau afectat de intemperii, Wolverine R-Spec va fi asamblat in Statele Unite de unde vor fi distribuite in toata lumea.

2016 Yamaha Wolverine R-Spec se faleste cu un sasiu nou, agil dar robust, cu un design compact, o cabina confortabila si foarte sigura pentru doua locuri, care integreaza tehnologie de varf in domeniul suspensiilor ajustate. Toate acestea facute spre a oferi o calatorie confortabila intr-un mediu ostil si la inalte standarde.

Yamaha Wolverine R-Spec se prezinta cu un motor nou DOHC, in patru timpi cu trei cilindri, avand capacitatea de 708cc cu cuplu optimizat. Un nou sistem de inductie a aerului (AIS) permite reducerea emisiilor poluante, in acord cu ultimele cerinte EPA standards, chiar daca vorbim despre un motor puternic si optimizat pentru extreme off-roading.

In privinta sasiului, modelul SXS combina noul stil agresiv cu zveltetea si robustetea, permitand calatorii dure, pe terenuri foarte accidentate, unde poate depasi obstacolele asigurand o minimalizare a zguduielilor. De altfel, noutati sunt si in cazul rotilor, astfel avem de-a face cu roti durabile dedicate tractiunii optime in orice mediu, confort si precizie (12 x 6 in fata si 12 x 8 in spate) si anvelope exclusive 26-inch Maxxis Bighorn 2.0.

Cabina a fost gandita in vederea maximizarii confortului in fiecare detaliu, dar si a maximizarii sigurantei, totodata, avand in vedere terenurile accidentate care ii sunt destinate, atat cel al soferului, cat si cel al pasagerului. Scaunele sunt ajustabile, in trei trepte.

Wolverine R-Spec vine standard cu un acoperis de protectie impotriva soarelui si o cabina ROPS US OSHA/ISO3471.

Yamaha tine sa traseze noi standarde in domeniul off-road prin noul Wolverine R-Spec, prin tehnologia gandita, astfel ca sistemul Yamaha On-Command prezinta tractiunea 2WD, 4WD si 4WD with diff-lock punand controlul in mainile soferului. Sistemul de control al soferului elimina astfel momentele de ezitare sau de conectare a computerului, asa cum exista acum la modelele de pe piata. Noua transmisie automata CVT se asociaza cu sistemul selectabil electric 2WD/4WD care vine cu un diferential spate dual-mode.

Manevrabilitatea de exceptie a Wolverine R-Spec reprezinta rezultatul numeroaselor combinatii de caracteristici si particularitati incluzand Electric Power Steering (EPS) al Yamaha, angrenaj cu cremaliera si roata dintata. EPS-ul asigura balansul si stabilitatea ideala a partii din spate sporind confortul si siguranta.

Producatorii au dotat modelul cu un rezervor de 36,7 litri, care asigura astfel o autonomie largita, tintind experiente durabile.

Yamaha Motor Corp., U.S.A. a anuntat ca modelele Wolverine R-Spec vor fi disponibile incepand din luna aprilie. Modelele standard vin cu un acoperis rezistent impotriva soarelui si vor fi disponibile in variantele de culori: Steel Blue si Hunter Green. Noul model camo Wolverine R-Spec va fi primul model SxS care va beneficia de Realtree Xtra Camo.
 

 

Tag-uri

utv yamaha wolverine rspec, utv yamaha, side by side, sxs,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate