ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2016 Yamaha Grizzly 700 si Kodiak 700 personalizate prin aplicatia Build Your Own


2016 Yamaha Grizzly 700 si Kodiak 700 personalizate prin aplicatia Build Your Own
  02.12.2015

Yamaha si-a prezentat inca din luna iunie a acestui an noul sau lineup 2015, dintre care se detaseaza clar 2016 Yamaha Grizzly 700 si Kodiak 700 aflate in promotie speciala la ATVROM in aceasta perioada, adica un ATV de agrement si unul utilitar, iar acum ofera posibilitatea clientilor sai potentiali sau existenti de a-si personaliza on-line ATV-ul.

Astfel, Yamaha Motor Corp. USA a anuntat la acest inceput de decembrie o noua platforma interactiva, intitulata sugestiv BYO – Build Your Own (construieste-ti propriul ATV), ce ofera clientilor posibilitatea de a-si personaliza modelele. 

2016 Yamaha Grizzly 700 si Kodiak 700 personalizate prin aplicatia Build Your Own - BYO

In acest moment, Yamaha are o mare varietate de accesorii originale, atat pentru noul model de ATV 2016 Grizzly, care combina o manevrabilitate superioara, confortul si performanta intr-un vehicul de agrement, cat si pentru modelul 2016 Kodiak 700, un foarte muncitor vehicul, avand toate atributele unui ATV utilitar performant, modele construite si asamblate in Newnan, Georgia SUA si expediate catre dealerii Yamaha din toata lumea.

Actualii si potentialii cumparatori ai celor doua modele pot sa-si personalizeze prin intermediul tool-urilor BYO de pe website-ul Yamaha, modelele Grizzly si Kodiak 700, obtinand rapid o imagine in concordanta cu nevoile lor off-road si cu preferintele in materie de confort, infatisare si performanta. In vederea usurarii acestei personalizari, accesoriile Yamaha sunt impartite in cinci categorii distincte: Protection (protectie), Hunting (vanatoare), Storage (depozitare), General (accesorii comune celor doua modele, in alte categorii decat celelalte patru) si Utility (utilitate, destinate in special modelului de ATV 2016 Kodiak 700). Personalizarea are loc in doua etape distincte: cautarea formulei celei mai bune de imbunatatire a ATV-ului dorit (sau chiar detinut), printr-o functie de “drag and drop” prin care se trage accesoriul peste imaginea vehiculului respectiv si se obtine imaginea acestuia personalizat, configurandu-se bare de protectie, lame de zapada sau orice alt accesoriu dorit, actualizandu-se instantaneu pretul si a doua etapa, de salvare a configuratiei finale, a carei imagine contine toate modificarile si adaugarile, putand fi printata sau stocata in hardul device-ului. Ulterior, daca proprietarul sau viitorul proprietar s-a decis asupra formei finale si doreste s-o achizitioneze, poate trimite comanda insotita de imaginea salvata catre dealeri.

Aceasta modalitate de personalizare a unui vehicul nu reprezinta o noutate, nici macar in privinta companiei, insa subliniaza grija pe care o manifesta Yamaha fata de toate pretentiile clientilor sai, urmarind ca acestia sa aiba o imagine reala, nu numai mentala, despre ATV-ul sau side-by-side-ul personalizat dupa dorinta, din fata calculatorului.

Cei de la Yamaha asigura, cu aceasta ocazie ca nu numai ATV-urile si SxS-urile lor indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, durabilitate si performanta, ci si accesoriile originale in discutie, fiind dezvoltate simultan cu vehiculelele. “Am urmarit ca aplicatiile Build Your Own destinate noilor Grizzly si Kodiak 700 sa fie usor de utilizat, oferind posibilitatea alegerii si utilarii acestora cu accesoriile din gama Real World Tough, crescand prin personalizare gradul de satisfactie al clientilor nostri”, a declarat Steve Nessle, directorul de marketing al Yamaha Motor Corp.


2016 Yamaha Grizzly 700 si Kodiak 700 personalizate prin aplicatia Build Your Own - 700

Aplicatia gazduita de website-ul Yamaha Motorsports ofera deocamdata posibilitatea de personalizare a clientilor exclusiv de pe teritoriul SUA, in vederea comercializarii, insa poate fi utilizata de oricine care are o conexiune la internet, permitand sa-si faca o idee despre accesorizarea modelelor dorite sau detinute.

 

Tag-uri

atv yamaha grizzly 700, atv kodiak 700, atv, yamaha,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate