ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2016 Ski-Doo Grand Touring Sport 600 ACE SE in promotie la ATVROM


2016 Ski-Doo Grand Touring Sport 600 ACE SE in promotie la ATVROM
  03.12.2015

Segmentul touring de snowmobile cunoaste un reviriment in ultima vreme, chiar daca nu a fost o nisa fruntasa in vanzari, modelele two-up touring fiind destinate in special traseelor pe distante lungi, cu compaion. Mai cu seama ca aceste modele au intrat intr-o oarecare umbra, fata de popularitatea inregistrata de saniile cu motor luxoase, precum noile Ski-Doo Enduro sau Polaris Adventure, impresionante in special in privinta versatilitatii. Cu toate acestea, segmentul two-up touring serveste in continuare nevoilor acelora care au nevoie de performanta si confort peste medie in deplasarile lungi.

De aceea, nici o companie producatoare de snowmobile nu intelege mai bine aceste nevoi decat BRP Ski-Doo, care in ciuda unei concurente din ce in ce mai acerbe in segmentul touring (amintim noile Arctic Cat Pantera sau Yamaha Venture), isi pastreaza renumele de deschizator de drumuri si cel mai bun din clasa. Astfel, BRP Ski-Doo ofera in cadrul lineup-ului 2016, in gama touring, modelele Grand Touring, in trei variante diferentiate de motoare si trei pachete: luxury edition (ROTAX 600 H.O. E-TEC / ROTAX 900 ACE / ROTAX 1200 4-TEC), special edition (ROTAX 1200 4-TEC) si sport (ROTAX 600 ACE).

Deoarece reprezinta alegerea preferata a celor mai multi utilizatori, mai ales datorita pretului, ne vom ocupa mai departe din tot acest segment de 2016 Ski-Doo Grand Touring Sport ACE™ 600. Alaturi de un pret accesibil, cei care folosesc in drumurile lor lungi acest model, se vor bucura de o manevrabilitate ridicata, un confort sporit, o protectie impotriva vantului deosebita, precum un motor silentios SlienTrack si ACE, cu dotari iTC (Intelligent Throttle Control).


2016 Ski-Doo Grand Touring Sport 600 ACE SE in promotie la ATVROM - BRP

In primul rand, marea noutate a modelului 2016 o reprezinta (ca pentru intreaga gama Grand Touring, de altfel) modificarea platformei, prin adaptarea noii si mai inguste platforme REV-XS, menita a spori agilitatea, versatilitatea si totodata stabilitatea acestui Sport ACE 600. Apoi, o alta noutate o reprezinta economia de combustibil, caci ACE inseamna  Advanced Combustion Efficiency, facand din Grand Touring ACE liderul in privinta eficientei consumului, concret, motorul oferind cu un consum de maxim 8 l/100 km, o autonomie de 300, pana la 500 km intre alimentari. Spuneam despre deplasari lungi, iata ca acest model ofera posibilitatea strabaterii unor trasee lungi, cu un consum extrem de mic, pentru aceasta gama de vehicule.

Motorul bicilindric DOHC ROTAX®, minunea BRP, are capacitatea de 600cc, fiind racit cu lichid si e capabil sa dezvolte 60cp la 7.250 rpm. Acest motor include si minunea iTC (Intelligent Throttle Control), sistemul inteligent de control al acceleratiei, oferind posibilitatea comutarii in trei moduri de conducere, Sport, Standard, ECO, plus Learning Key utilizat in special pentru incepatori si o clapeta optionala pentru accelerare.


2016 Ski-Doo Grand Touring Sport 600 ACE SE in promotie la ATVROM - Touring

Noua platforma REV-XS despre care vorbeam, a fost realizata dintr-un material bazat pe polipropilena, menit a reduce greutatea snowmobilului, care cantareste 231 kg. Panourile laterale sunt proiectate special pentru alunecarea prin norul de zapada si pentru a reduce efortul roll-up, in special in panta. Muchiile rotunjite ale panoului lateral permit obtinerea unei pozitii mai agresive in abordarea virajelor, in timp ce anumite adancituri si striatii permit miscarea aerului in vederea atenuarii impactului cu aerul rece si o calatorie mai calduroasa. Una peste alta, intregul design apare mai elegant, agresiv si modern.

Asupra suspensiilor nu s-a intervenit foarte mult in comparatie cu modelul anterior, insa s-a lucrat asupra geometriei avansate a bratelor duble A-arms, care pastreaza schiurile plantate ferm in sol, indiferent de conditii, in vederea oferirii unei precizii si a unui control incredibile. La randul lor, schiurile Pilot 5.7 SL sunt concepute spre a elimina deraparea si a musca din zapada sanatos. Sistemul de franare provine de la furnizorul de renume mondial Brembo, franarea hidraulica pe disc oferind o putere de oprire remarcabila si eficienta.


2016 Ski-Doo Grand Touring Sport 600 ACE SE in promotie la ATVROM - Touring

Dintre alte dotari standard existente pe 2016 Ski-Doo Grand Touring Sport ACE 600 mai notam: parbriz de 450 mm, marsarier mecanic, sistem Learning Key pentru incepatori, maneta de acceleratie reversibila si incalzita, sistemul anti-furt D.E.S.S., sa confortabila si ergonomica cu 2 locuri, manere pilot si pasager incalzite, aparatori vant manere pasager, afisaj de bord analogic cu display, oglinzi retrovizoare.

In concluzie, un snowmobil proiectat si dezvoltat sa ofere un maximum de eficienta, performanta si confort, cu o raza de autonomie impresionanta in baza unui consum excelent, menit sa faca din lungile drumuri in peisaj hibernal o reala placere.


2016 Ski-Doo Grand Touring Sport 600 ACE SE in promotie la ATVROM - BRP

ATVROM va ofera 2016 BRP SKI-DOO Grand Touring Sport 600 ACE ES in promotie toata luna decembrie, la un pret special si o garantie extinsa de 3 ani. Contactati-ne pentru oferta completa din perioada promotiei!


2016 Ski-Doo Grand Touring Sport 600 ACE SE in promotie la ATVROM - ACE

Tag-uri

snowmobil ski doo, ski doo, snowmobile, brp ski doo,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate