ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2016 Outfitter 8x8 ultimul venit in familia de ATV-uri cu multe roti a ARGO


2016 Outfitter 8x8 ultimul venit in familia de ATV-uri cu multe roti a ARGO
  11.04.2016

Celebrul producator american de vehicule off-road cu sase sau opt roti, ARGO, a anuntat lansarea modelului 2016 Outfitter 8x8, desemnat a fi cel mai de seama reprezentant al seriei Wilderness, un model care a fost realizat in urma feedback-ului clientilor chestionati asupra vehiculului de vanatoare (si nu numai) ideal.

2016 Outfitter 8x8 ultimul venit in familia de ATV-uri cu multe roti a ARGO - amfibiu

Cu dotari de top, atat in ceea ce priveste mecanica, cat si infatisarea, dar mai ales utilitatea, noul 2016 ARGO Outfitter 8x8 pastreaza caracteristicile amfibii cu care producatorul s-a impus in industrie, oferind posibilitatea utilizatorului sa abordeze aproape orice tip de teren cu incredere, insotit de un grup de apropiati in vederea unei partide de vanatoare perfecte sau a unei explorari sustinute a salbaticiei (de altfel, seria din care face parte, asa se si numeste: Wilderness – salbaticie).

2016 Outfitter 8x8 ultimul venit in familia de ATV-uri cu multe roti a ARGO - ARGO

Acest, sa-i zicem ATV cu 8 roti, amfibiu, se bazeaza pe un motor racit cu lichid Kohler Aegis LH 775, cu doi cilindri in V, in patru timpi, cu o capacitate de 748cc si capabil sa dezvolte 30 cp, alimentat cu petrol. In schimb, dispune de un impresionant cuplu de 64.6 Nm, inca o dovada a orientarii sale spre razbaterea in mediile cele mai ostile.

2016 Outfitter 8x8 ultimul venit in familia de ATV-uri cu multe roti a ARGO - Outfitter

Puterea se transmite la sol cu o transmisie Admiral cu triplu diferential de directie, dotata cu CVT (transmisie variabil continua) printr-o curea foarte rezistenta. Sistemul Admiral se conecteaza prin 8 axe la un roller chain RS60HT asigurand o transmisie infailibila si deosebit de muncitoare, indiferent de natura terenului sau mediului pe care 8x8 Outfitter trebuie sa-l traverseze. Vehiculul se sprijina pe 8 anvelope ARGO AT189 25x12.00-9 NHS extrem de puternice si rezistente, facute sa se descurce pe orice fel de suprafata.


2016 Outfitter 8x8 ultimul venit in familia de ATV-uri cu multe roti a ARGO - 2016

2016 Argo Outfitter 8x8 nu este un vehicul de viteza, fiind capabil sa dezvolte o viteza maxima pe sol de cca. 28 km/h, in timp ce pe apa nu depaseste 5 km/h. Are capacitate de transport sarcina utila de 578 kg pe uscat sau 351 kg pe apa, poate tracta o sarcina 907 kg, iar vehiculul poate transporta pe uscat 2 pana la 4 (optional) persoane si pe apa 2 persoane. Are, in schimb, un rezerov de 36 litri, suficient sa acopere 8 pana la 10 ore de operatiuni pe uscat sau pe apa, neintrerupt.


2016 Outfitter 8x8 ultimul venit in familia de ATV-uri cu multe roti a ARGO - 8x8

In schimb, dotarile standard de exceptie vor fi pe gustul celor care petrec mult timp in spatii deschise, in special al vanatorilor. Astfel, Outfitter a fost dotat cu un troliu Warn puternic, de 2.041 kg, cu o garda-perie in partea din fata, care e menita sa absoarba impactul cu tufe, busteni, pietre sau orice alt obstacol, pompe duble de santina, un rack special Sure Grip, montat in unghi, pentru armele de vanatoare in siguranta, interiorul luminat si in fata si in spate, in zona cargoului (sau a banchetelor pentru pasagerii suplimentari), un port de incarcare 12V / Dual USB, in vederea incarcarii diferitelor device-uri, gen smartphone, GPS, tableta etc., scaune fata si spate (daca sunt utilizate) premium, plus spatar, comode si avand incrustat logo-ul Argo, o husa detasabil pentru prinderea pe rack si una pentru cargo, un sistem de iluminare cu far dublu LED, manere incalzite, atat pentru pasageri, cat si pentru sofer, spatare confortabile si ergonomice.


2016 Outfitter 8x8 ultimul venit in familia de ATV-uri cu multe roti a ARGO - Outfitter

Optional sunt disponibile un kit de stergere parbriz (utilizabil atunci cand husa de pe rack e detasata), extensii de siguranta ROPS-2 person/ ROPS-4 person, peste care se poate pune si un acoperis, lumini de franare, bancheta spate, protectii anti-noroi, plus suporturi pentru anvelope si suporturi pentru canistre de combustibil, atunci cand opritorul spate si manerele de sustinere spate sunt demontate.

2016 Outfitter 8x8 ultimul venit in familia de ATV-uri cu multe roti a ARGO - amfibiu

2016 ARGO Outfitter 8x8 se gaseste disponibil deocamdata in schema de grafica Mossy Oak Infinity Camo si va fi gasit in showroom-uri in cel mai scurt timp. 

Tag-uri

atv amfibiu, atv amfibiu argo, atv 8x8, atv,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate