ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2016 Lynx 49 Ranger 600 E-TEC - un snowmobil utilitar in promotie la ATVROM


2016 Lynx 49 Ranger 600 E-TEC - un snowmobil utilitar in promotie la ATVROM
  04.12.2015

Una dintre marile calitati ale producatorului de vehicule powersports BRP o reprezinta specializarea, indiferent de natura vehiculului, demonstrand ca pe langa tehnologie avansata, inovatii revolutionare, calitatea ridicata, constructorul este mereu atent la nevoile consumatorilor finali si natura acestora. BRP a vazut in snowmobile nu doar acel vehicul de iarna cu care te poti distra in vacante, prin munti sau pe la tara, ci si un tovaras de nadejde acolo unde nu fac fata alte tipuri de vehicule, de aceea a lansat o linie specializata de snowmobile utilitare, BRP Lynx.

Lynxul este o felina puternica, de talie mijlocie si foarte agila, ce traieste in zone friguroase, fie ca este vorba de inaltimile muntilor, fie ca este vorba despre intinderi de zapada ca-n nordul Canadei sau Alaska. Optiunea companiei BRP de a-si denumi linia de snowmobile utilitare dupa numele acestei feline nu a fost deloc intamplatoare, modelele din aceasta gama impartasind aceleasi calitati despre care vorbeam mai sus.

2016 BRP LYNX 49 Ranger 600 E-TEC nu face exceptie de la regula gamei, fiind un snowmobil utilitar modern cu o buna capacitate de adaptare in medii cu teren variabil. Fiabil si usor de condus, poate fi folosit pentru a va rezolva treburile din preajma cabanei si de pe proprietate pe timp de iarna sau in zonele de munte, reprezentand o solutie eficienta pentru a va deplasa rapid in zone inzapezite si se remarca in primul rand prin motorul puternic si senila de mari dimensiuni. Insa in acelasi timp, nu se limiteaza la munca, putand fi un partener de distractii in timpul iernii, fara sa fie un acrobat si un sportiv, bineinteles, dar reusind sa asigure o iesire in natura cu titlul de agrement.


2016 Lynx 49 Ranger 600 E-TEC - un snowmobil utilitar in promotie la ATVROM - Ranger

Modelul beneficiaza de un excelent motor Rotax 600 E-TEC de 594,4cc, racit cu lichid, capabil sa dezvolte o putere de 120 cp cu doi cilindri in doi timpi, la care poate fi adaptat optional si iTC (Intelligent Throttle Control), sistemul inteligent de control al acceleratiei, ca noutate a versiunii 2016.

Sasiul REX2 a suferit mici retusuri geometrice fata de versiunea precedenta, menite sa asigure o agilitate ridicata si coordonata cu puterea oferita de magistralul motor Rotax. Beneficiaza de una dintre cele mai lungi senile disponibile in categoria utilitara Lynx, de asemenea suficient de lata pentru a conferi o stabilitate ridicata in timpul manevrarii inclusiv in viraje, avand dimensiunile de 4141 x 406 x 59 mm. Senila beneficiaza de dinti proeminenti si puternici, capabili sa abordeze atat zapada inalta si afanata, cat si cele mai agresive pante. Constructia sasiului se bazeaza, de asemenea de doua schiuri Blade in fata, recunoscute de asemenea pentru versatilitatea si rezistenta lor.

Sistemul de suspensii se compune din bratele A-LFS, un fel de A-arms arcuite,care permit ca schiurile de pe fata sa preia o sarcina importanta din traversarea unor terenuri denivelate. Pe spate,       suspensia PPS²-4100-DS-A face ca rider-ul sa simta cat mai putin din obstacolele abordate de senila impresionanta, astfel ca utilizarea, inclusiv in sectiuni dificile de teren, sa fie cat mai confortabila. Daca vorbim despre confort, trebuie mentionata saua Xtrim, de un loc, care asigura ergonomie utilizatorului, astfel incat chiar tractiunea sau strabaterea unor zone dificile, sa nu-i creeze probleme suplimentare.


2016 Lynx 49 Ranger 600 E-TEC - un snowmobil utilitar in promotie la ATVROM - Lynx

2016 BRP LYNX 49 Ranger 600 E-TEC beneficiaza, de asemenea de dotari standard remarcabile, cum ar fi: ghidonul cu inaltator de 160 si  mountain strap, manere incalzite, marsarier RER, parbriz de 635 mm, afisaj multifunctional: vitezometru, turometru, nivel combustibil, temperatura motor etc.

ATVROM va ofera in promotie acest model la un pret special si o garantie extinsa de 3 ani, pe toata durata lunii decembrie. Contactati-ne pentru oferta completa!

Tag-uri

brp lynx, snowmobil, snowmobil lynx, promotie,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate