ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2016 John Deere Gator XUV560 si XUV560 S4, modele utilitare crossover accesibile


2016 John Deere Gator XUV560 si XUV560 S4, modele utilitare crossover accesibile
  22.06.2016

Se pare ca in acest an cuvantul de ordine in lineup-urile majoritatii producatorilor din industria powersport ar fi “accesibilitatea”, in termeni de preturi evident, iar John Deere nu face o exceptie, anuntand lansarea a doua modele Side-by-Side in linia crossover utility, de clasa medie si costuri rezonabile.

Crossover utility inseamna ceea ce se numeste in privinta altor producatori acea categorie hibrida intre utilitar si recreational, asta presupunand ca specificatiile si performantele recomanda vehiculul pentru ambele abordari. Si mai trebuie mentionat ca producatorul american John Deere are in gama sa o multime de vehicule utility 100%, foarte apreciate.

2016 John Deere Gator XUV560 si XUV560 S4, modele utilitare crossover accesibile - UTV

Modelele 2016 JD Gator XUV560 si XUV560 S4 sunt proiectate cu o cabina foarte ergonomica, un motor V-Twin silentios, cu sistem de suspensii independente pe fiecare roata, cu 4WD si mai ales, un aspect ce va incanta viitorii proprietari, peste 75 de accesorii disponibile pentru personalizarea dupa gustul fiecaruia si in acelasi timp, pentru cresterea eficientei modelului, in special in muncile de la usoare, la dure, din jurul proprietatii, fermei sau micilor ateliere.

“Aceasta actualizare a familiei noastre Gator va oferi mai multe optiuni pentru clientii nostri care vor avea mai multe variante de ales. XUV560 a fost conceput de la inceput pentru a oferi ce se asteapta lumea de la John Deere, insa acum la un pret atractiv”, a declarat Mark Davey, director marketing al brandului Gator, de vehicule utilitare.

2016 John Deere Gator XUV560 si XUV560 S4, modele utilitare crossover accesibile - side-by-side

Cele doua modele sunt proiectate pentru o utilizare zilnica, intensa, astfel ca s-a pus accent mult pe confort, intr-o maniera inspirata inclusiv din industria auto, accesul in si din cabina UTV-urilor XUV560 si XUV560 S4 e foarte usor. De asemenea, siguranta reprezinta un alt aspect asupra caruia producatorul s-a oprit cu atentie: modelul scaunelor, centurile de siguranta in trei puncte, manerele laterale, toate acestea fiind realizate pentru ca soferul si pasagerii sa poata sa se bucure de experienta unei rulari in conditii excelente, de confort si securitate.

Ambele modele ofera spatii de depozitare utile si generoase, astfel ca au un spatiu sub capota, alaturi de o bena mare dintr-o bucata, realizata dintr-un material care impiedica rugina, e anti-zgarieturi si reduce vibratiile si zgomotul. Altfel spus, bena a fost proiectata si realizata cu caracteristici de performanta intalnite la camioane si camionete, iar ce-i mai important, poate fi accesata foarte simplu, chiar cu o mana, inclusiv se pot rabata laturile in vederea transportarii unor obiecte lungi si voluminoase.

2016 John Deere Gator XUV560 si XUV560 S4, modele utilitare crossover accesibile - utilitar

Ca dotari standard, cele doua modele Gator au un motor racit cu aer V-twin de 570cc, cu livrare de putere (16 cp) neteda si linistita, cu accelerare si raspuns rapide, inclusiv pe vreme rece, capabile sa atinga o viteza maxima de 45-50 km/h. Gator XUV560 se prezinta ca atare, cu doua locuri sau in versiunea S4, cu patru locuri, avand de asemenea standard suspensii independente pe cele patru roti, oferind o manevrabilitate si usurinta deosebite in rularea pe teren dificil.

In schimb, optional modelele pot primi un add-on al benei, extensii de perete, un suport pentru roata de rezerva, plus un sistem pe sine in bena. Iar langa acestea pot fi amintite din nou cele peste 75 de optiuni de customizare, de la sistemul de iluminare, la upgrade-uri ale vehiculului, cu bare de protectie, rack-uri si altele.

Tag-uri

utv john deere gator, side by side, sxs,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate