ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2016 Hisun Sector E1, primul UTV electric al producatorului chinez de succes in SUA


2016 Hisun Sector E1, primul UTV electric al producatorului chinez de succes in SUA
  25.08.2016

Prin aceasta primavara vorbeam despre Hisun si despre faptul ca se va mai auzi despre numele acesta de acum inainte, iar odata cu lansarea recenta a unui interesant SXS electric, capabil de o autonomie de peste 70 km cu o singura reincarcare, iata ca revenim la producatorul chinez.

2016 Hisun Sector E1, primul UTV electric al producatorului chinez de succes in SUA - E1

Hisun reprezinta un producator de ATV-uri, side-by-side-uri, motociclete, carturi de golf, motoare si altele, originar din China (Chongqing), care si-a facut intrarea in mare forta pe continentul nord-american cu doar cativa ani in urma. Piata americana a fost deosebit de receptiva la produsele oferite de Hisun, in special la cele off-road, ATV-uri si UTV-uri, astfel ca in scurt timp de la intrarea pe aceasta piata a aparut o filiala solida, Hisun Motors USA.

Hisun Motors USA inseamna o unitate de asamblare de componente in Texas, care deja include un departament de cercetare si dezvoltare de sine-statator, astfel ca nu a trecut multa vreme pana cand a aparut primul model electric de UTV, care iata a fost lansat in SUA. Succesul pe pamant american a produselor Hisun s-a datorat in principal pretului extrem de ofertant si o calitate peste medie, chiar daca vorbim despre vehicule fara componente sau sisteme inovatoare si foarte performante, insa rezistente si manevrabile, cu care-ti poti face treaba.

2016 Hisun Sector E1, primul UTV electric al producatorului chinez de succes in SUA - E1

Lansarea unui UTV electric reprezinta un moment de cotitura si un pas inainte pentru producatorul chinez, care iata isi consolideaza pozitia inclusiv in fata fanilor ecologisti. Bazandu-se pe gama de UTV-uri Sector, deja consacrata pe piata americana, acest UTV electric integral nou, Sector E1, isi va capata curand cota de popularitate pe piata vehiculelor electrice, gratie dotarii cu cea mai recenta tehnologie in domeniu.

Hisun Sector E1 4x4 reprezinta un UTV din clasa medie, care-si ofera performanta sa tacuta pe baza unui drivetrain electric puternic de 48 V AC, capabil sa dezvolte 36 cp, insa un cuplu urias de 289 Nm. Hisun il prezinta ca fiind primul UTV electric de pe piata cu tehnologia DiscoverTM EV Traction Dry Cell Battery, proiectat sa asigure o functionare durabila si indelungata si care nu necesita intretinere. Ce e foarte interesant in privinta bateriei Discover EV Traction este ca e reciclabila si realizata din componente reciclate, oferind o autonomie de 45 mile (73 km) intre reincarcari, un ciclu de incarcare completa durand intre 6 si 8 ore.

2016 Hisun Sector E1, primul UTV electric al producatorului chinez de succes in SUA - UTV

Acest model integreaza tehnologie nord-americana de top in componentele sale, precum Kinetek Motor, Delta QRM IC 1200 Chargers si controlere 450 Amp Sevcon Gen IV. Iar acesta nu e altceva decat rezultatul impresionant al luarii in considerare a feed-back-ului clientilor si dealerilor. Dotat cu transmisie CVT, 4WD selectabil, mod conducere in patru trepte (low, medium, high, reverse), Hisun nu impresioneaza printr-o viteza maxima uluitoare, insa cei 40 km/h (25 mph) sunt suficienti in scopurile sale utilitare.

Sector E1 are capacitatea de transport sarcini pana la 227 kg, poate tracta sarcini de pana la 680 kg, are o garda la sol de 25,4 cm, iar greutatea sa (uscat si fara sarcina) e de 830,5 kg. Standard, e dotat cu un troliu de 1.588 kg, acoperis, parbriz, luminii de pozitie si semnalizatoare, suspensii ajustabile cu gaz (independent Dual A-arm cu nitrogen)

2016 Hisun Sector E1, primul UTV electric al producatorului chinez de succes in SUA - UTV

In concluzie, Hisun isi consolideaza pozitia in toate segmentele powersports, sperand ca noul UTV electric sa conteze foarte mult pe piata side-by-side-urilor electrice, altfel in crestere pe continentul american. Principalele atuuri pe care mizeaza cei de la Hisun, dupa cum declara si directorul de vanzari, sunt pretul si tehnologia inovatoare a motorizarii electrice. Asadar, atentie la noul jucator de pe piata powersports, caci promite sa devina un nume de care se va tine seama.

Tag-uri

utv electric, utv hisun, side by side, sxs,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate