ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2016 CFMoto CForce 450 S si L, aflate in promotii ATVROM, prezentate la EICMA 2015


2016 CFMoto CForce 450 S si L, aflate in promotii ATVROM, prezentate la EICMA 2015
  02.12.2015

Daca la salonul international moto EICMA 2015 desfasurat in luna noiembrie la Milano accentul a fost pus in special pe modelele de motociclete ale constructorilor mai importanti sau mai putin cunoscuti, trebuie stiut ca si constructorii din industria powersports au avut modele ATV si side-by-side expuse, captand atentia vizitatorilor pasionati de astfel de vehicule. Din aceasta categorie s-a remarcat si prestigiosul constructor chinez CFMoto, care in acest an a prezentat modelele sale “calde”, cum ar fi ZFORCE 800EX, ZFORCE 550, UFORCE 550, CFORCE 550 si CFORCE 450. Mai ales demn de menÈ›ionat este modelul CForce 450 (in cele doua versiuni S si L) care a fost lansat pe piata in acest an si a obtinut deja aprecieri de la consumatori datorita stilului sau de varf, tehnologie sofisticată si o calitate exceptionala, mai ales raportata la pret.

2016 CFMoto CForce 450 S si L, aflate in promotii ATVROM, prezentate la EICMA 2015 - L

Acest model nou de ATV entry-level din segmentul utilitar-recreational, destinat a face parte din lineup-ul 2016, vine din dorinta de a satisface nevoile utilizatorilor de pretutindeni, CFMoto avand un fan-base semnificativ pe continentul nord-american (in special in Canada), Australia, Noua Zeelanda, dar in egala masura este destul de apreciat in Europa. Pana acum CF Moto a acoperit eficient principalele segmente de ATV-uri (utilitar, recreational, mixt, sportiv), in diferite clase de capacitate cilindrica – 500, 600, 800 – si de numar de persoane, insa aparitia modelului de ATV CF Moto arata preocuparea constructorului si pentru cei care urmaresc initierea in lumea ATV-urilor.

2016 CFMoto CForce 450 S si L, aflate in promotii ATVROM, prezentate la EICMA 2015 - 2016

La Milano, acest model produs in doua variante: : CF Moto CForce 450S (versiunea cu o capacitate pentru o persoana) si CF Moto CForce 450L (versiunea cu o capacitate pentru 2 persoane), a fost destul de apreciat, deoarece pe de o parte a urmarit tendintele din industria mondiala, dar pe de alta parte a venit in continuarea succesului avut de CF Moto 500, de asemenea disponibil in cele doua variante. Interesant este faptul ca, desi modelul foloseste un motor prezent pe CForce 550 micsorat, vizual a imprumutat farurile in forma de migdale ale liniei CForce 800.


2016 CFMoto CForce 450 S si L, aflate in promotii ATVROM, prezentate la EICMA 2015 - ATV

Asadar, se reduce motorul  de 485cc de la CF550, se obtine un motor complet nou, 191Q, foarte fiabil, cu un consum redus si emisii reduse, practic cele mai reduse din toata gama constructorului chinez, capabil sa dezvolte 32 cp la 7.200 rpm si un cuplu maxim de 35 Nm la 5.900 si cu un raport de compresie foarte bun 10:3:1. Alimentarea acestuia se realizeaza printr-un sistem electronic de injectie EFI (Electronic Fuel Injection) Delphi. Aceasta putere este livrata la sol rotilor printr-o cutie automata de viteze cu variatie continua CVT, avand trepte de forta, marsarier si parcare, iar transmisia finala se realizeaza prin cardan. Sistemul de tractiune integrala 2WD/4WD se actioneaza usor printr-un buton de pe bord, iar diferentialul fata blocabil ajuta in teren dificil transferand puterea rotii care patineaza rotii opuse care va avea astfel o tractiune suplimentara si imbunatatita, in conditii de mentinere a vitezei si turatiei de pana atunci.

Un alt element important de care beneficiaza acest ATV este servo-directia asistata electronic EPS (Electric Power Steering), insa care nu face parte din echiparea standard a ATV-ului, fiind doar optionala. Acest sistem foloseste senzori de camp magnetic pentru a asigura o directie foarte buna, minimizand foarte mult intarzierea care apare la schimbarea directiei de mers. Echiparea ATV-ului cu servo-directie electronica EPS va asigura o manevrabilitate mult mai usoara a vehiculului si va ofera un plus de siguranta, prevenind in acelasi timp oboseala conducatorului.

2016 CFMoto CForce 450 S si L, aflate in promotii ATVROM, prezentate la EICMA 2015 - 450

Noul 2016 CFMoto CForce 450 beneficiaza de suspensii independente pe cele patru roti, cu brat dublu A-arm si amortizoare pe ulei, iar sistemul de frana este hidraulic pe disc si in fata si in spate, plus frana de parcare. Anvelopele off-road cu diametrul de 63,5 cm pregnant utilitare imbraca jantele de aliaj de aluminiu de 30,5 cm, favorizand abordarea celor mai dificile trasee si suprafete. De la modelele de succes CForce 500 si 550, acest model a imprumutat barele de protectie fata, troliul electric, bila de remorcare si cele doua portbagaje fata/spate.

Variantele modelului 2016 CFMoto CForce 450 se deosebesc prin marimea si inaltimea seii, versiunea L avand prevazuta posibilitatea transportului unui pasager, de aceea avand in plus manere si scarite inaltate pentru pasager.

In concluzie, CFMoto ofera inca un model performant care se adauga la gama sa recunoscuta pentru raportul calitate-pret.  

Tag-uri

atv cf moto, cf moto cforce 450s, cf moto cforce 450l, atv, cf moto,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate