ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2016 Can-Am Spyder F3-S Special Series in Triple Black prezentat la 75-th Sturgis Motorcycle Rally


2016 Can-Am Spyder F3-S Special Series in Triple Black prezentat la 75-th Sturgis Motorcycle Rally
  03.08.2015

Dupa impresionantul lineup 2016 de vehicule ATV Bombardier si Side-by-Side Can-Am prezentat in urma cu fix doua luni, era de asteptat sa apara si noile modele de roadstere al BRP. Primul prezentat este Spyder F3-S Special Series in Triple Black.
Acest prim model dezvaluit inseamna practic design-ul plin de muschi si dotarile de exceptie ale lui Can-Am Spyder F3, imbinat cu schema de culori si grafica Triple Black, roti fata cu jante negre-cromate cu 6 spite si parbrizul jos colorat.

2016 Can-Am Spyder F3-S Special Series in Triple Black prezentat la 75-th Sturgis Motorcycle Rally - 2015

Iar ce ocazie mai nimerita decat editia speciala 75-th Sturgis Motorcycle Rally, inceput din acest weekend, in SUA, putea fi speculata de catre Can-Am BRP pentru a prezenta acest nou model de roadster Spyder?

“Nu exista un loc mai bun de a prezenta noul Can-Am Spyder F3 Special Series decat la a 75-a editie a Sturgis Motorcycle Rally”, a afirmat in acest sens Francois Tremblay, director general de marketing in cadrul Can-Am Spyder. “Avem o baza larga de proprietari de Spyder prezenti la acest eveniment, care ne ajuta a sarbatori lansarea, de aceea e o perfecta oportunitate sa scoatem in evidenta acest model absolut atragator, intr-o asistenta imensa de motociclisti de toate felurile”, a adaugat in continuare Tremblay.

Lansat prima data anul trecut pentru lineup-ul 2015, Can-Am Spyder F3 a si primit prestigiosul premiu Red Dot Award pentru design, ca rasplata a creativitatii departamentului de proiectare si design al Can-Am BRP. Cu un centru de greutate jos si performanta calibrata prin sistemul de stabilitate (Vehicle Stability Vehicle), ofera o manevrabilitate dinamica si echilibru in viraje, asigurand un control fara precedent, Spyder F3 s-a impus rapid in randul iubitorilor de motociclete cu trei roti. Ajutat, bineinteles de o motorizare Rotax 1330 ACE, care ofera o putere si un cuplu ridicate, ducand notiunea de roadster intr-un alt nivel.


2016 Can-Am Spyder F3-S Special Series in Triple Black prezentat la 75-th Sturgis Motorcycle Rally - Brembo

2016 Can-Am Spyder F3-S Special Series in Triple Black va cuprinde transmisia performanta a modelului SE-6 si va fi disponibil incepand din ianuarie 2016 intr-o serie limitata, dupa ce in septembrie 2015 va fi anuntat si pretul.

Dezvaluirea modelului 2016 Can-Am Spyder F3-S Special Series a avut loc sambata 1 august, iar BRP va pune la dispozitia amatorilor acest model dar si mai multe modele 2015 – Can-Am Spyder F3 (cruising). Organizatorii impreuna cu Can-Am BRP au instalat un ecran urias in centrul orasului Sturgis, unde a si fost prezentat noul model 2016 Spyder F3 si va ramane expus, alaturi de alte modele, iar doritorii pot intra intr-un concurs special, Open Road Adventure Contest, avand posibilitatea castigarii marelui premiu constand intr-un Spyder F3 complet accesorizat si o excursie intr-o destinatie de vis, la alegere, in valoare de 50.000 dolari.

2016 Can-Am Spyder F3-S Special Series in Triple Black prezentat la 75-th Sturgis Motorcycle Rally - DPS

Ca specificatii tehnice si dotari, remarcam la modelul 2016 Can-Am Spyder F3-S Special Series In Triple Black dotarea cu un motor in 3 cilindri in linie Rotax 1330 ACE, transmisie SE6, sistem de control al stabilitatii, al tractiunii, ABS, evident cu Dynamic Power Steering (DPS), Ufit System, sistem de frane High-Performance Brembo†, amortizoare FOX† PODIUM†, sistem anti-furt, Cruise Control, spatiu de depozitare de 24,4 l, jante negru-cromate cu 6 spite fata, sigla Special Series, Optional Urban Rack si schema de culori si grafica Exclusive Triple Black (New Monolith Black Satin sau Steel Black Metallic and Black Chrome).

Urmeaza ca in luna septembrie sa fie anuntat si pretul acestui nou model, precum si numarul de unitati disponibile in aceasta serie limitata. Va reamintim ca ATVROM este dealer oficial Can-Am BRP, inclusiv Spyder, in Romania si in reteaua magazinelor noastre puteti gasi deja modele Spyder 2014 (cu un discount de 20%), 2015 si, in curand, in functie de data de lansare si noile modele 2016. 

Tag-uri

spyder can am f3 s, spyder can am f3 triple black, spyder can am, roadster,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate