ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2016 Can-Am Outlander MAX 1000 6X6 XT acum cu 2 locuri!


2016 Can-Am Outlander MAX 1000 6X6 XT acum cu 2 locuri!
  06.05.2015

Atunci cand informatiile oficiale din partea constructorului lipsesc, indicii pretioase despre ce se afla in lucru pot aparea din documentele depuse la diverse institutii statale, cum ar fi oficiile de inregistrare a brevetelor sau agentii de protectie a mediului. O astfel de informatie indirecta a aparut recent despre Outlander MAX 1000 6X6 XT al canadienilor de la BRP (Bombardier Recreational Products & Vehicles), care pare ca se afla in lucru in prezent.

Tot ceea ce se stie in acest moment despre modelul 2016 Can-Am Outlander MAX 1000 6X6 XT parvine dintr-o recenta certificare a CARB - California Air Resources Board (consiliul statal responsabil cu protectia mediului din California, SUA). Iar din documentul de autorizare rezulta ca modelul este dotat cu acelasi motor Rotax V-Twin, SOHC, cu 8 valve, avand o capacitate de 976cc si care dezvolta o putere 82cp.

2016 Can-Am Outlander MAX 1000 6X6 XT acum cu 2 locuri! - Polaris

Din aceste singure informatii, fruste la randul lor, se mai poate trage o concluzie despre noul model, analizand denumirea, anume ca e vorba de o versiune cu doua locuri, model care a avut un deosebit succes in randul utilizatorilor. Si asta deoarece caracteristicile sale il impun ca un adevarat vehicul utilitar de baza, cu o transmisie 6x6 responsabila cu salvarea din situatii aproape imposibile de teren pentru alte utilitare de pe piata.

Comportandu-se ca un catar de povara prin capacitatile de transport greutati (320 kg in cargo bed – bena cu care este dotat, plus 45 kg pe rack-ul fata) si de tractiune (pana la 750 kg masa), castigarea unui loc suplimentar, pentru inca un pasager, reprezinta un adevarat si imens beneficiu. Nu se poate spune ca s-ar intalni asemenea performante la cele mai multe dintre vehiculele utilitare, cum ar fi SxS-urile de pe piata, inclusiv cele produse de catre Can-Am BRP.

2016 Can-Am Outlander MAX 1000 6X6 XT acum cu 2 locuri! - 2015

In privinta ATV-urilor cu bena si doua locuri, nu gasim pe piata vreun concurent care sa tina piept modelului Can-Am Outlander MAX 1000 6x6 XT, din punct de vedere al performantelor. Exista un model al concurentului Polaris Industries, Sportsman X2 570 prevazut cu doua locuri si bena, dar bena este retractabila, permitand castigarea locului suplimentar prin micsorare si corelativ, un spatiu suplimentar, prin renuntarea la locul pasagerului. In plus, capacitatile de transport si tractare, puterea dezvoltata si bineinteles, pretul sunt inferioare.


2016 Can-Am Outlander MAX 1000 6X6 XT acum cu 2 locuri! - Rotax

Pana la aparitia unor informatii oficiale si a specificatiilor modelului 2016 Can-Am Outlander MAX 1000 6X6 XT, ne permitem consideratia potrivit careia si fara vreo alta imbunatatire suplimentara fata de dotarile amintite si suplimentarii cu un loc pentru pasager, ramane un ATV Bombardier senzational, un sprijin de nadejde in cele mai solicitante activitati.

Reamintim pe scurt si dotarile modelului Can-Am Outlander 6X6 1000 XT deja existent: injectoare Siemens VDO de ultima generatie, cutie de viteze automata CVT cu treptele H, L, P, N, R si treapta suplimentara extra low L gear, posibilitatea de selectare a modului 4WD/6WD, cadru SST G2 6x6, suspensie fata brat dublu, spate TTI2 (Double Torsional Trailing Arm Independent), frane cu discuri duble ventilate de 214mm fata/spate, anvelope Carlisle ACT Radial, afisaj de bord digital multifunctional, sistem antifurt D.E.S.S. (Digitally Encoded Security System), lumini: 2 proiectoare 60W, 2 reflectoare 55W, stopuri spate, priza tip bricheta in consola, conector standard spate 15A, cutie de transport cu doua nivele si accesorii modulare, troliu Warn 3000 lbs (1361kg) cu ghidaj rola, directie asistata Tri-Mode Dynamic Power Steering, jante din aluminiu de 12 inci, admisie de aer repozitionata,  bara de protectie fata heavy-duty, brat oscilant quick-release.

Tag-uri

atv can am, brp, atv bombardier, polaris, atv,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate