ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2016 Can-Am Maverick 1000R DPS in promotie la ATVROM


2016 Can-Am Maverick 1000R DPS in promotie la ATVROM
  03.12.2015

In aceasta vara, la momentul lansarii line-up-ului 2016 BRP, cuprinzand atat ATV-uri Bombardier, cat si side-by-side-uri Can-Am, noile modele Maverick reprezentau o puternica linie cu cele mai puternice motoare la acel moment, in special Maverick X ds 1000R TURBO cu al sau Rotax turbocharged capabil sa dezvolte impresionata putere de 131 cp. Dintre cele opt noi modele Maverick dezvaluite in luna iunie, se remarca si modelul 2016 Can-Am Maverick 1000R DPS. 

Cu un pas deasupra bazei Maverick, pachetul DPS, care include Tri-Mode DPS – Dynamic Power Steering, ce ofera un grad sporit de confort soferului si Visco-Lok QE, lasa loc personalizarii acestui redutabil side-by-side, atat in variante de culori, cat mai ales in posibilitatea de echipare cu diverse pachete.  


2016 Can-Am Maverick 1000R DPS in promotie la ATVROM - BRP

Motorul Rotax V-Twin de 976cc capabil sa dezvolte 101 cp (alaturi de cealalta varianta de motorizare turbo de 131 cp, intalnita pe modelele Turbo), furnizeaza putere si incredere, subliniind net caracterul sportiv 100% al acestui side-by-side impresionant, fie ca e vorba de agrement, fie ca e vorba de curse specializate.  

Sistemul DPS in trei moduri (MIN, MED si MAX) a fost calibrat special pentru utilizarea intr-un vehicul side-by-side, ce permite soferului selectarea cantitatii dorite de directie asistata, in functie de teren si conditii. 

Cealalta componenta a pachetului DPS, diferentialul blocabil fata Visco-Lok QE ofera cel mai ridicat angajament dintre toate diferentialele de pe piata, transmitand puterea si tractiunea rotii blocate sau care patineaza rotii opuse, sporindu-i capacitatea de a razbate in orice conditii de obstacole.


2016 Can-Am Maverick 1000R DPS in promotie la ATVROM - DPS

Sistemul de suspensii al 2016 Can-Am Maverick 1000R DPS e cu adevarat impresionant. Pe fata, bratele duble A-arm masurand 162,5 cm sunt proiectate sa ofere o manevrabilitate precisa in orice situatii si conditii de teren. Pe spate, modelul are instalata suspensia independenta, conceptie proprie a Can-Am, TTA 5-link (Torsional Trailing A-arms), proiectata compacta, usoara, eficienta si foarte robusta. Sistemul, fara rival in industrie, dispune de brate duble A-arm configurate ca fiecare brat sa actioneze independent ca doua legaturi, prinse de o a cincea legatura, de precizie. Amortizoarele sunt pe fata si spate FOX 2.0 Podium C cu compresie si ajustare de pretensionare, avand un control de amortizare, pistoane cu debit mare si foarte important, usor de inlocuit.  

Franarea se bazeaza pe un sistem hidraulic cu discuri ventilate de 214 mm fata si spate, prevazute cu etriere duble in fata si etrier simplu pe spate, oferind o mare performanta in oprire, indiferent de viteza sau inclinatia planului.

In toata imaginea performantei acestui side-by-side nu trebuie neglijate nici rotile. Cu jante elegante, turnate din aluminiu, avand diametrul de 30,5 cm, rotile sunt optimizate si perfect calibrate prin computer, avand un rol pregnant in mentinerea puterii si reducerea greutatii. Anvelopele Maxxis Bighorn 2.0 cu diametrul de 68,6 cm confera o combinatie perfecta intre tractiune, performanta si stabilitate.

 



2016 Can-Am Maverick 1000R DPS in promotie la ATVROM - Turbo

 

 

Pe bord exista un ecran LCD de forma rectangulara, aparatorile de noroi au o protectie sporita fata de murdarire, intregind imaginea unui vehicul atractiv, modern si agresiv. Deocamdata sunt disponibile doua scheme de culori Light Grey si Can-Am Red, insa cu siguranta ca in curand aceasta oferta se va diversifica. 

In concluzie, un model de side-by-side extrem de sportiv, atractiv si realizat cu scopul de a furniza performanta in toate privintele, 2016 Can-Am Maverick 1000R DPS ramane o optiune serioasa pentru aceia care cauta superlativul in domeniu si care isi doresc un vehicul extrem de competent in orice conditii. 


2016 Can-Am Maverick 1000R DPS in promotie la ATVROM - Turbo

2016 Can-Am Maverick 1000R DPS este disponibil in reteaua magazinelor ATVROM, in aceasta perioada aflandu-se in promotie la un pret special si o garantie extinsa de 5 ani. Contactati-ne pentru oferta completa!

Tag-uri

sxs can am, maverick 1000r dps, sxs bombardier, side by side,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate