ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2016 Cub Cadet Challenger 400 ultimul venit in familia UTV-urilor utilitare ale companiei


2016 Cub Cadet Challenger 400 ultimul venit in familia UTV-urilor utilitare ale companiei
  09.09.2016

Prea putini cunoscuti in Europa, americanii de la Cub Cadet sunt printre protagonistii pietei mondiale de echipament outdoor de putere, producand utilaje si echipamente agricole, utilitare, tractoare si tractorase de gradina, dar si componente precum lame de zapada, pulverizatoare de zapada si multe altele. La capitolele “multe altele”, de cativa ani compania americana a inceput sa produca si vehicule off-road, de tipul ATV si Side-by-Side, pasind cu curaj intr-o piata dominata de nume importante.

2016 Cub Cadet Challenger 400 ultimul venit in familia UTV-urilor utilitare ale companiei - side-by-side

Este foarte adevarat ca cei de la Cub Cadet sunt orientati catre vehicule mici si mijlocii, asa ca si aceste vehicule ATV si SXS fac parte din clasele mici si medii, fiind adresate utilizatorilor ce au nevoie de ele in jurul proprietatilor, micilor ferme si in general acolo unde nu e nevoie de putere si forta ridicate.

Unul dintre ultimii veniti in familia de vehicule utilitare marca Cub Cadet este UTV-ul Challenger 400, destinat unei sumedenii de munci la camp, in ferme, in jurul casei sau chiar in zone industriale de proportii medii, avand un stil compact si dinamic, in acelasi timp, cu dotari excelente.

2016 Cub Cadet Challenger 400 ultimul venit in familia UTV-urilor utilitare ale companiei - Cub Cadet

2016 Cub Cadet Challenger 400 este propulsat de un motor Subaru, de 404cc, racit cu aer, avand un cuplu de 27 Nm la 4.000 rpm, suficient pentru micile activitati la care este solicitat, dezvoltand o viteza de putin peste 40 km/h. Transmisia e asigurata prin CVTech, are diferential blocabil pe spate si 3 trepte de viteza, in conditiile in care are doar configuratia 2WD.     

In privinta dimensiunilor si capacitatilor de transport, trebuie stiut ca poate tracta o sarcina de 230 kg, in timp ce in bena poate fi transportata o sarcina de 160 kg de marfuri diferite, de la lemne de foc, la unelte sau echipament de campare. Bena se poate lifta pentru o mai usoara descarcare. Destul de ingust, 127 cm latime, acest UTV se poate strecura acolo unde alte vehicule nu o pot face, fie ca e vorba de poteci inguste sau spatii stramte.

2016 Cub Cadet Challenger 400 ultimul venit in familia UTV-urilor utilitare ale companiei - 500

Cub Cadet pune la dispozitie o mare varietate de accesorii pentru acest model, fie ca e vorba de parbriz (integral sau partial), acoperis, oglinzi retrovizoare, manere de siguranta, dar si troliu, lama de zapada sau diverse sisteme de prindere pentru sarcini transportabile de toate feluri, echipamente de vanatoare/pescuit si altele.

Acest Challenger 400 este ultimul venit si mezinul intr-un lineup deja solid de UTV-uri marca Cub Cadet. Seria Challenger lansata anul trecut include modelele Challenger 500, Challenger 700 si Challenger 700 Crew, disponibile in mai multe versiuni si culori.

2016 Cub Cadet Challenger 400 ultimul venit in familia UTV-urilor utilitare ale companiei - 500

Cub Cadet, la fel ca si John Deere si alti producatori, la origine de utilaje agricole in principal, s-au orientat pe o piata formata in esenta din fermieri si utilizatori rurali, care nu au nevoie de vehicule offroad prea dimensionate si performante in activitatile cotidiene. Dublate si de preturi accesibile, iata ca aceste modele vin sa suplineasca unele segmente in care marii constructori nu au foarte multi si accesibili reprezentanti.

Tag-uri

utv cadet challenger, side by side, sxs,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate