ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2015 Yamaha SMAX


2015 Yamaha SMAX
  09.01.2015

Yamaha a inteles importanta satisfacerii tuturor motociclistilor, indiferent de ce tip de vehicul prefera, iar dincolo de intelegere, dovedesc acest lucru. Astfel ca ei aduc pe piata un model de scuter puternic, performant, dedicat in special deplasarii urbane, dar care se achita cu brio pentru scutere, in general si in afara oraselor: 2015 Yamaha SMAX.

Fie ca e vorba de strecuratul prin oras, fie ca e vorba de un open ride, Yamaha Smax se descurca excelent gratie unui motor puternic de 155cc cu un singur cilindru, 4 timpi, racire cu lichid; motorul SOHC fuel-injected este de o mare eficienta pentru accelerare si putere, atat pentru strazile orasului cat si pentru autostrada.

Consumul redus recomanda, de asemenea, acest scuter intre premiantii anului. Un rezervor de doua galoane, adica aproximativ 7,6 l ar acoperi o distanta de cca. 261 km, deci ar reprezenta un consum in jur de 3l/100 km.

Prin sistemul ingenios de evacuare, chiar la un numar ridicat de rpm, la viteze ridicate (vorbind de viteza, poate rula linistit putin peste 100 km/h), vibratiile sunt reduse la maxim, asigurand o calatorie lina.

Sistemul Continuously Variable Transmission (CVT) asigura Yamaha SMAX o manevrabilitate usoara, fara a fi nevoie repetate mutari de ambreiaj, schimbat viteze etc.

Spatiul de depozitare, in principal dedicat castii, este generos, iar spatiul de sprijin al picioarelor de asemenea este largit, asigurand un condus confortabil. Saua este indeajuns de spatioasa pentru ca doua persoane sa stea lejer.

Design-ul este gandit astfel incat scuterul sa aiba o alura sportiva, de forta, pastrand o linie eleganta, tradand inca o data adaptabilitatea perfecta pentru mediul urban, dar si sosele.

Scuterul Yamaha SMAX este disponibil in doua culori: Matte Titan, Ultramarine Blue.

2015 Yamaha SMAX - SOHC

 


 

Tag-uri

scuter yamaha smax, scuter,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate