ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2015 Triumph Scrambler


2015 Triumph Scrambler
  12.01.2015

De la aparitia sa, in 2006, Triumph Scrambler a fost considerat un alter-ego al modelului cruiser Boneville, insa un alter-ego ceva mai nervos. Si care in scurt timp si-a castigat pe deplin identitatea, cu caracteristicile sale care-l recomanda catre off-road si cu design-ul sau care ne intoarce cu vreo jumatate de secol in urma.

Si tocmai pentru ca Triumph Scrambler este gandit si ca o motocicleta de tip off-road, modelul incepe sa se diferentieze fata de cel ce a fost considerat 'originalul' si asta se vede imediat printr-o talie mai ridicata, un pic mai zvelta, cu ghidoanele mai inalte si gandite pentru experiente dincolo de asfaltul soselelor, plus tevile de esapament mai ridicate si plasate pe o parte.

2015 Triumph Scrambler - motocicleta
Un motor DOHC in doi cilindri, de 59 cai putere, 865 cc,  cu racire pe aer, electronic fuel injection, roti spitate si cauciucuri cramponate, toate acestea 'impachetate' sub un design retro - modelul facut dupa Triumph TR6C Trophy Special din anii '60 - recomanda o experienta deosebita pentru cei care apreciaza stilul retro.

Insa, nu trebuie sa ramai prea mult visator, hipnotizat de infatisarea vintage, deoarece fiecare detaliu mecanic este racordat foarte in prezent. Bunaoara, perechea de suspensii cromate Kayabasa, foarte bine alese in contextul design-ului retro, isi fac treaba cu precizie, absorbind socurile si dand rider-ului o senzatie de calatorie linistita. Si pe partea de frana, Triumph Scrambler este echipat de top, avand dispozitive de franare fata si spate Nissin.

Chiar daca nu este vorba de o motocicleta de viteza, Triumph Scrambler nu isi dezamageste fanii, atingand 100 km/h in 6,2 sec si dezvoltand o viteza maxima de aproximativ 200 km/h.

Motorul negru, avand o imagine de forta si eleganta, este combinat cu finisaje cromate, iar culorile disponibile sunt Matt Pacific Blue and Diablo Red Lunar Silver, sporind efectul vintage.

Triumph Scrambler nu este si nu s-a vrut cea mai puternica motocicleta de pe piata, dar cu siguranta isi va satisface fanii care apreciaza o imagine retro sub care se ascunde o motorizare cu care pot sa-si satisfaca setea de aventura.
2015 Triumph Scrambler - Trophy

 

Tag-uri

motocicleta triumph, scrambler triumph,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate