ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2015 E Tracker bicicleta cu motor electric de la Vintage Electric


2015 E Tracker bicicleta cu motor electric de la Vintage Electric
  25.03.2015

In zilele noastre, multe biciclete electrice au aparut pe piata, frecventa cu care le intalnesti fiind poate cea mai mare din istoria acestui tip de vehicule. Iar bicicletele electrice nu sunt tocmai niste vehicule tinere, ba chiar dimpotriva, stau la baza conceptului de motocicleta.

Revenind la bicicletele electrice, trebuie remarcata apetenta producatorilor pentru modelele vintage, cu alte cuvinte, chiar avand aerul bicicletelor initiale carora li s-a atasat motor, in drumul spre motocicleta, cu singura diferenta ca nu mai vorbim despre un motor conventional si poluant, ci de un motor electric si eco-friendly. De aceea credem ca nici nu mai e nevoie sa insistam pe explozia din ultima perioada, in segmentul bicicletelor electrice.

De aceasta data avem in vedere E Tracker, bicicleta electrica fabricata de constructorul californian de biciclete retro Vintage Electric, o bicicleta electrica cu aspect de curse de la inceputul secolului al XX-lea. Nimic de spus, bicicleta este realizata cu un mare simt al detaliului si aspectul sau retro poate constitui fara dubii highlight-ul, insa sub cadrul ei orizontal apare instalata o carcasa care contine bateria pe baza caruia functioneaza motorul.

Aici, in privinta motorului intervine tehnologia moderna, caci vorbim de un motor electric ce pune in miscare bicicleta, putand atinge o viteza maxima de aproape 60 km/h, ceea ce pune vehiculul intr-o alta lumina. Bateria este functionala intre doua incarcari pe o distanta de cca. 50 km, dar sa ne amintim, vorbim de o bicicleta, adica de pedale, adica de o propulsie alternativa. Asa ca distanta de 50 de km de propulsie electrica poate privi situatiile de urgenta, altfel E Tracker poate fi luata la o plimbare relaxanta cu bicicleta propriu-zisa.

Atentia pentru detalii si suflul noii tehnologii folosite de Vintage Electric pot fi regasite si in franele recuperative, specifice in tractiunea electrica sau in farurile cu LED-uri. Sau in pneurile speciale ale rotilor sau in finisajele seii si ale ghidonului. Care toate acestea, impreuna cu optiunile de culoare, vin deja ca extra, fata de modelul de baza. Cumva impropriu zis de baza, caci practic Vintage Electric furnizeaza modelele customizate. Si ca a venit vorba despre basic si extras-uri, cu alte cuvinte despre costuri, trebuie subliniat faptul ca E Tracker nu e o bicicleta ieftina. In forma basic, Vintage Electric vinde modelul cu 5.000$.


2015 E Tracker – bicicleta cu motor electric de la Vintage Electric - 2015

Cu titlu de gluma, tocmai scriam deunazi despre motocicleta/bicicleta cu motor Cyclone Board Track Racer, care a apartinut si actorului Steve McQueen, care a fost vanduta recent la o licitatie cu pretul de 775.000$ si care nu difera vizual foarte mult de E Tracker, ba chiar e si functionala deplin, iar prin comparatie 5.000$ e aproape nimic. Dar serios, 5.000$ inseamna o gramada de bani pentru o bicicleta. Chiar cu motor electric si chiar cu aspect vintage. Sau tocmai de aceea?


2015 E Tracker – bicicleta cu motor electric de la Vintage Electric - bicicleta

Tag-uri

motocicleta electrica, motocicleta motor electric,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate