ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2015 Suzuki KingQuad 750AXi Power Steering Limited Edition


2015 Suzuki KingQuad 750AXi Power Steering Limited Edition
  25.03.2015

Uneori longevitatea poate fi echivalenta cu succesul, iar Suzuki KingQuad reprezinta dovada directa si indubitabila a acestei afirmatii. Statusul “First on Four Wheels”, combinat cu inconfundabila putere emanata dar si reala dau editiei limitate a KingQuad-ului 750AXI acea tinuta solida si puternica ce iti apare in minte atunci cand auzi termenul ATV.

Iar asta deoarece 750AXi este chiar regele, chiar varful clanului KingQuad, incontestabil, fiind cel mai puternic si avansat tehnologic ATV iesit de pe portile fabricii Suzuki, stapan al segmentului premium utility/sport ATV.

2015 Suzuki KingQuad 750AXi Power Steering Limited Edition - Limited Edition

Modelul apare precum seria basic, cu un motor monocilindric de 722cc, cu patru supape, racit cu lichid, alimentat prin injectie, cu distributie DOHC, cu un cuplu remarcabil in ture joase si medii, insa ce-i specific la Power Steering Limited Edition este servodirectia asistata electric. Servodirectia este plasata la inaltime, pentru evitarea griparii in apa sau noroi sau lovirii mecanice de crengi sau pietre si permite conducerea pe orice fel de teren, indiferent cat de accidentat.

Injectia favorizeaza o combustie eficienta in orice regim de turatie si dezvolta dinamica puterii pana la maxim intr-un mod in care estompeaza pana la lipsa vibratiilor.

Diferentialul puntii fata este conectabil la comutarea butonului de comanda de pe ghidon, in trei moduri: 2WD, 4WD si autoblocare, aceasta intervenenind in conditii de teren greu, in timp ce sistemul avansat al franei de motor asigura controlul perfect al vitezei de coborâre la rularea in panta. Totodata, eficienta franarii e data de cele doua discuri ale rotilor fata si sistemul de discuri in baie de ulei de pe spate.

Suspensia cu roti independente dispune de patru amortizoare reglabile in pretensionare cu 5 trepte si permite adaptarea amortizarii in raport de teren si gradul de accidentare al acestuia. La rularea lina si confortabila perceputa de pilot contribuie si saua in forma de T, care absoarbe socurile deplasarii.

Un alt aspect important il reprezinta pozitionarea rezervorului de combustibil de 17,5 l sub sa, coborandu-se astfel centrul de greutate in vederea stabilitatii ATV-ului in conditii de teren denivelat si in panta.

Alte aspecte de mentionat cu privire la 2015 Suzuki KingQuad 750AXi Power Steering Limited Edition sunt: spatiu de depozitare suplimentar in partea dreapta langa aripa, un far suplimentar care poate fi conectat si deconectat individual si sta asezat pe ghidon, sporind luminozitatea, bord digital cu afisaje LCD indicand ceasul, vitezometrul, kilometraje, nivel combustibil si multe altele, culoarea Metallic Matte Royal Gray, personalizata pentru aceasta editie limitata.

Atentia pentru detalii, interesul pentru tehnologia de varf si grija pentru securitatea rularii se imbina intr-un mod ideal in acest ATV de top, nu numai in randul modelelor constructorului Suzuki, ci in randul tuturor ATV-urilor din clasa.

Tag-uri

atv suzuki, atv,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate