ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2015 Polaris Sportsman XP 1000-Titanium Matte Metallic Limited Edition


2015 Polaris Sportsman XP 1000-Titanium Matte Metallic Limited Edition
  08.01.2015

Bazat pe revolutionarul sasiu XP, 2015 Polaris Sportsman XP 1000 ofera una dintre cele mai interesante experiente off-road, prin modul fluent, anti-soc de abordare a terenului cat de accidentat ar fi. Noul Sportsman XP cuprinde un motor Prostar destul de puternic, de 88 cp cu injectie electronica (EFI engine).

Noul model de ATV Polaris dispune de suspensii noi, independente, pe partea din spate (Smooth Rolled IRS) si cu parghii, pe partea din fata. Suspensiile IRS din spate reduc socurile provocate de terenurile dificile. Acestea au fost cuplate cu arcuri progresive, facute din crom, silicon si otel extensibil.

De asemenea, este dotat cu servodirectie electronica,la cerere AWD, sistemul Active Descent Control (ADC) si functia de franare EBS (Engine Braking System). Functia ADC permite controlul optim al decelerarii si franarii pe toate cele 4 roti evitand opririle bruste.

Ca noutati, noul Polaris Sportsman aduce un Interactive Digital Display, prevazut cu un GPS integrat, complex si precis, dar usor de folosit, un produs de top in domeniu. Display-ul contine totodata si functii de Bluetooth prin care se afiseaza o serie de parametri corelati, viteza, tahometru, turatii, ceas digital, nivelul combustibilului, dar si diagnoze, alerte pentru disfunctionalitati si indrumari de mentenanta.

2015 Polaris Sportsman XP 1000-Titanium Matte Metallic Limited Edition - Sportsman

Printre alte dotari, amintim:

- Aparate de incalzire pentru maini si degete;

- Premium Fox Podium X, 24 pentru ajustarea optima a suspensiilor fata si spate;

- Titanium Matte Metallic vopsit integral, conferind un aspect agresiv si impunator;

- Portbagaj fata incapator;

- Aparatori pentru maini;

- Bara de protectie fata.

Tag-uri

atv polaris sportsman xs 1000, atv polaris sportsman, atv polaris,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate