ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2015 Polaris RZR XP 1000 EPS FOX Edition


2015 Polaris RZR XP 1000 EPS FOX Edition
  12.01.2015

Noul 2015 Polaris RZR XP 1000 EPS FOX Edition ar putea deveni unul dintre cele mai performante vehicule side-by-side oferite pana acum, prin caracteristicile sale transformate fata de modelele anterioare.

Astfel, noul model de SXS Polaris vine cu noua generatie de suspensii inovatoare Razor Sharp Performance, duse la un nivel superior, cu platforma FOX Podium Internal Bypass Shocks, cu amortizoarele transformate.

Platforma FOX Podium Internal Bypass Shocks este gandita astfel incat sa absoarba si sa atenueze orice soc sau impact cauzat de terenul accidentat, amortizoarele avand si un diametru mai mare. Tehnologia bypass din 'intestinele' sistemului este proiectata astfel incat ofera mai multe zone de absorptie a socului decat in modul conventional, asigurand o deplasare mult mai lina in zone accidentate.

Suspensiile care fac parte din elementul de noutate al modelului Polaris RZR XP 1000 EPS FOX au fost redesenate si reproiectate, astfel incat au fost impartite 'sarcinile', micile denivelari fiind preluate de amortizoarele usoare din partea superioara, in timp ce socurile puternice sunt preluate de catre amortizoarele de baza.

2015 Polaris RZR XP 1000 EPS FOX Edition - EPS

Dincolo de inovatiile aduse pe zona tehnica, despre care am amintit, modelul vine si cu un design putin modificat, desigur intr-o directie indrazneata, vizibil la lucratura scaunelor, la sistemul de centuri inovativ, prins in 6 puncte, apoi Polaris Interactive Digital Display care reprezinta un sistem de afisaj integrat LCD avand sistem incorporat GPS, harti, plus o serie de alte indicatii de bord.

Modelul care va fi disponibil incepand cu luna februarie 2015, apare deocamdata intr-o singura culoare, Matte Turbo Silver, dar in viitor Polaris anunta si alte variante de culori.


Tag-uri

utv polaris razor, utv polaris,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate