ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

In 2015 BRP a obtinut un numar record de premii internationale de design


In 2015 BRP a obtinut un numar record de premii internationale de design
  05.02.2016

Producatorul nord-american BRP, unul dintre liderii mondiali ai industriei powersports are deja 11 motive de mandrie, materializate in premii de design primite in 2015, din partea a patru organizatii internationale din domeniul design-ului, un adevarat record pentru compania care incepea "recoltarea" de premii inca din 1984, atunci cand a obtinut prima recunoastere din partea Design Canada. In mod special trebuie remarcat modelul roadster Can-Am Spyder F3, proaspat lansat anul trecut, care a reusit deja sa castige patru premii de la organizatii de pe trei continente (Good Design, Good Design Australia si Good Design Japan), demonstrand inca o data ca inovatia se afla deja in ADN-ul reputatei companii Can-Am BRP.


In 2015 BRP a obtinut un numar record de premii internationale de design - Sea-Doo

Iata ca la inceputul acestui an, a venit un nou motiv de mandrie, in urma decernarii premiului Red Dot Design 2015 pentru mare excelenta in design, fiind vorba de modelul Can-Am Outlander L, un ATV modern, cu tehnologie de ultima ora. "Suntem foarte mandri de faptul ca produsele noastre atrag atentia tot mai multor organizatii importante din domeniul design-ului, din toata lumea, in special deoarece am inregistrat un nou record intr-un singur an, multumita numeroaselor noastre produse originale, indiferent de brand",  a declarat Denys Lapointe, senior vice-presedinte al diviziei Design, Innovation and Corporate Image din cadrul BRP. "Munca in echipa in cadrul diviziei Design & Innovation si de colaborare intensa cu divizia BRP Product Development Centre, printre altii, a contribuit esential la ajungerea in acest punct de referinta".

Red Dot Design Awards reprezinta un prestigios si important concurs international in domeniul design-ului, desfasurat in Germania, care primeste anual in medie 17.000 de inscrieri, din toata lumea. Motivarea juriului a fost: "Pentru design-ul ergonomic, usor de condus al Can-Am Outlander L, care contribuie la excelentul control al acestui vehicul sportiv off-road". Can-Am Outlander L a fost proiectat pornind de la premisa dezvoltarii unui vehicul ieftin si eficient, precum si obtinerea unor caracteristici de exceptie, cum ar fi o directie precisa si un design care sa ajute pilotul in toate aspectele, in special confort si manevrabilitate. Alimentat de un motor cu doua optiuni economice, vehiculul utilitar de greutate redusa ofera putere, cuplu si performanta de top, alaturi de un sasiu agil si un design ergonomic, indiferent de dificultatea terenului pe care il are in fata. Premiul Red Dot obtinut de ATV-ul Can-Am Outlander L reprezinta cel de-al 19-lea din istoria BRP si se adauga in vitrina cu trofee, acolo unde, cum mentionam, in 2015 s-au obtinut cele mai multe distinctii.


In 2015 BRP a obtinut un numar record de premii internationale de design - Evinrude

Astfel, motorul de barca Evinrude E-TEC G2, lansat in premiera in 2014,  a castigat deja trei alte premii, dintre care se distinge premiul Good Design. Premiile istorice Good Design, cele mai vechi si importante distinctii internationale sunt patronate de Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design si de European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies. Mii de producatori din toata lumea isi inscriu anual produsele in aceasta competitie, castigarea unui premiu Good Design reprezentand practic un varf al recunoasterii mondiale in privinta design-ului.

In 2015 BRP a obtinut un numar record de premii internationale de design - F3

Celebrul deja Can-Am Spyder F3 lansat in 2015, cu un design musculos, cu o pozitie de condus in stil cruiser si cu o larga plaja de accesorii, a castigat Good Design Japan, un premiu cu adevarat semnificativ in contextul in care s-a impus in fata imaginatiei si creativitatii japoneze in privinta design-ului.


In 2015 BRP a obtinut un numar record de premii internationale de design - 2016

La randul sau, impresionantul skijet de tip utilitar model Sea-Doo SAR (Search and Rescue) a fost premiat cu Good Design Australia.

In 2015 BRP a obtinut un numar record de premii internationale de design - E-TEC

Se pare insa ca recordul premiilor obtinute de catre BRP, stabilit in 2015, se afla in pericol. CEO-ul BRP a promis in vara trecuta ca la fiecare sase luni, in urmatorii patru ani, producatorul va lansa modele noi off-road si probabil ca lucrurile se vor aplica si in cazul celorlalte brand-uri detinute.

Tag-uri

atv can am, spyder can am, motor barca enivrude, skijet sea doo,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate