ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2015 Linhai Dragon Fly 500S 4x4 in promotie la ATVROM


2015 Linhai Dragon Fly 500S 4x4 in promotie la ATVROM
  02.12.2015

Fondata in 1956, compania chineza Jiangsu Linhai Group,  beneficiaza de o experienta de peste 50 de ani in constructia de motoare de capacitate mica, fiind compusa din peste 60 de unitati ce au ca atributii cercetarea stiintifica, comertul,  productia,  industria si specializarea cat mai inalta. In 1981, in conditiile deschiderii unei noi politici comerciale si de consum, Linhai s-a orientat spre nevoile consumatorilor, dezvoltand o linie de succes pe plan intern de scutere si motociclete mici, pentru ca doua decenii mai tarziu, in 2001, sa inceapa asa-zisa aventura off-road, odata cu proiectarea, dezvoltarea si construirea vehiculelor de tip ATV si UTV. Asadar, in 2016 vom sarbatori atat sase decenii de existenta a companiei chineze, cat si 15 ani de productie in domeniul off-road.

In 2015 am asistat la lansarea celui mai performant ATV creat de catre Linhai, care a oferit atat tehnologii moderne, de ultima generatie, cat si un design modern, foarte manevrabil, sigur si mai ales ideal in ce priveste raportul calitate-pret: 2015 Linhai Dragon Fly 500S 4x4.


2015 Linhai Dragon Fly 500S 4x4 in promotie la ATVROM - 400S

Datorita amintitului raport calitate-pret, linia de ATV-uri si side-by-side-uri Linhai a fost foarte bine primita pe piata din Romania, iar acest model nou Dragon Fly 500S 4x4 s-a detasat din toata linia prin fiabilitate, manevrabilitate si seria de noutati adusa in 2015.

In inima acestui ATV exista un motor puternic, monocilindric, cu patru valve, avand o capacitate de 493cc, capabil sa dezvolte o putere de 32 cp si un cuplu de 39 Nm la 5.500 rpm. Motorul reprezinta rodul colaborarii si schimbului de experienta cu prestigiosul constructor japonez Yamaha, cu care a impartasit tehnologia si performanta inca de la inceputuri.

Puterea si cuplul acestui motor, cel mai puternic din lineup-ul de ATV-uri Linhai, sunt transmise si gestionate de catre o cutie automata de viteze cu variata continua CVT, cu frana de motor, treapta de forta, parcare si marsarier. Schimbatorul de viteze reprezinta una dintre noutati, fiind total diferit de modelele precedente si fiind in genul celor de pe modelele Can-Am Outlander sau Kawasaki Brute Force. O alta noutate, apare diferentialul fata blocabil, care impreuna cu tractiunea integrala 4x4 asigura transferul de putere catre roata opusa celeia care patineaza sau nu poate face fata, asigurandu-i primei un adaus de putere si tractiune. Modul 2WD/4WD poate fi selectat printr-o simpla apasare a unui buton de pe ghidon.


2015 Linhai Dragon Fly 500S 4x4 in promotie la ATVROM - ATV

Adaptat tendintelor recente, sistemul de suspensii a fost proiectat independent, tip MacPherson, pe cele patru roti, subliniind utilizarea off-road si nevoia de stabilitate si confort, avand doua amortizoare independente in fata si o suspensie cu brat dublu A-arm, cu celelalte doua amortizoare independente pe spate. Sistemul de franare este hidraulic pe disc, avand discuri duble pe fata si un singur disc pe spate, plus frana de parcare, specific in ultima perioada aproape tuturor ATV-urilor.

Aplicabilitatea modelului de ATV Linhai Dragon Fly 500S 4x4  a fost gandita ca duala, putand fi folosit atat ca vehicul de agrement, cu veleitati cvasi-sportive, cat si ca un vehicul utilitar cu rol de ajutor in treburile gospodaresti. De aceea, in sprijinul celor care au nevoie de un tovaras de incredere in diferitele munci, Linhai a dotat standard acest model cu bare de protectie, portbagaje fata si spate, realizate din otel si capabile sa transporte o incarcatura de aproximativ 200 kg. Dragon Fly 500S poate si sa tracteze sarcini de pana la 750 kg, iar cu troliul electric standard, poate tracta pana la 1.350 kg (sau sa se auto-extraga din locurile in care s-ar putea impotmoli), fiind cel mai puternic raportat la modelele anterioare.

O alta noutate poate fi consemnata in privinta jantelor de aluminiu (aliaj de aluminiu) in doua culori, de diametru 30,5 cm, imbracate in anvelope semi-agresive de off-road de 63,5 cm, care contribuie de asemenea la stabilitate si manevrabilitate, dar si confort. Ca a venit vorba de confort, saua a fost usor reproiectata, oferind spatiu pentru doua persoane, cu partea anterioara ridicata lasand pasagerul sa aiba o vizibilitate sporita si un confort ridicat, la care se adauga spatarul si scaritele, de asemenea ridicate.

2015 Linhai Dragon Fly 500S 4x4 in promotie la ATVROM - ATV

Ca design, Linhai se impune in acest an cu o noua grafica pe carene, plus un sistem de iluminare cu LED, fixat in barele, la randul lor incastrate in carenaj, aducand aminte de celalalt model, mai mic, Dragon Fly 400S. Imaginea unui ATV modern si performant mai este subliniata de aparatorile de maini de pe ghidoane, un afisaj multi-functional digital pe bord sau de semnalizatoarele spate, de asemenea LED.

Cu toate aceste caracteristici si dotari, 2015 Linhai Dragon Fly 500S 4x4 se poate impune, alaturi de pretul atractiv, in randul celor mai bine vandute ATV-uri in Romania si in Europa (unde este cunoscut pe anumite piete si sub denumirea Hytrack HY 510 S) si poate fi o optiune serioasa si rezonabila in privinta costurilor, atat in segmentul de agrement, cat si in cel utilitar.

Tag-uri

linhai dragonfly 500s, atv, linhai, atv linhai,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate