ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2015 Kawasaki Jet Ski Ultra 310R


2015 Kawasaki Jet Ski Ultra 310R
  11.02.2015

Line-up-ul Kawasaki “s-a ingreunat” odata cu modelele care contin numarul 310. Care reprezinta numarul cailor putere, numar care, cel putin pe hartie, daca e sa facem o comparatie, e cam peste orice alt concurent de pe piata. Iar R-ul din acelasi titlu si care identifica si mai precis modelul, ei bine, la Ultra 310R vine de la RACE. Ca sa stim cu ce avem de-a face.

Daca formal Ultra 310R se bazeaza cam pe tot ce inseamna Ultra 310X, in realitate vorbim de un jet-ski mai comod, in sensul ca s-a lucrat mult asupra atat a confortului cat si a manevrabilitatii, dar si extrem de dotat pentru competitie, caci sa nu uitam de unde vine R-ul.


2015 Kawasaki Jet Ski Ultra 310R - Kawasaki

Astfel, avem o motorizare noua, puternica si agila, in 4 timpi, cu 4 cilindri in linie, 1498 cc, dezvoltand 310 cp si 277 Nm la 6000 rpm, cu supercharger si intercooler. Ghidonul sport, care are nu mai putin de 18 nivele de reglare, sporind manevrabilitatea, carena sport hidrodinamica, de greutate redusa si rezistenta si saua cu acelasi design sportiv, de maxim 3 persoane, confera o imagine de bolid de curse.

Printre celelalte specificatii tehnice care recomanda modelul Kawasaki Jet Ski Ultra 310R ca un varf de serie, dorit pentru performanta mai amintim: sistem de injectie si propulsie avansat, clapete de acceleratie electronice, sistem de asistenta ECO pentru economie de combustibil, indicator de rulare economica, Kawasaki Smart Steering/SLO-mode, sistem Electronic Cruise Control, care permite mentinerea constanta a vitezei de aproximativ 8 km/h in zone de restrictie, plus instrumentatie de bord completa cu afisaj digital.

Privind toate acestea, devine tot mai evident ca tocmai am descris un model care are cele mai mari sanse de a deveni un star al verii 2015, un jet-ski pe care multi si l-ar dori, puternic, aratos, usor de manevrat. Si sa nu uitam de acel verde, care devine echivalentul cromatic al acestor descrieri.

 


 

Tag-uri

skijet kawasaki ultra 310r, skijet kawasaki,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate