ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2015 Kawasaki Ninja 400 Limited Edition - un model superb!


2015 Kawasaki Ninja 400 Limited Edition - un model superb!
  07.05.2015

Kawasaki a lansat un model nou Ninja 400. Pana aici, toate bune, mai ales ca e vorba de o motocicleta stilata si sportiva, totodata, care impresioneaza vizual, dar si prin ceea ce stie si poata sa faca. Dar vestile bune se opresc odata cu afirmatia de mai sus.

Vestile mai putin bune sunt despre faptul ca e vorba de o editie limitata, care va numara 300 de unitati, disponibile exclusiv pietei japoneze, acest an, cel putin. 

Nu am amintit intamplator de ER-6F, deoarece modelul Ninja 400 Limited Edition nu e altcveva decat modelul cu motor parallel twin de 650cc micsorat si adaptat special pentru piata japoneza. Ingineria japoneza de downgrade aplicata modelului Ninja 400 isi are explicatia in legislatia nipona, unde licentele Shaken (programul guvernamental de inspectie auto-moto) sunt drastic reduse la capacitatile cilindrice de sub 400cc, din punctul de vedere al costurilor.

Dar Kawasaki Ninja 400 LE impresioneaza inainte de toate vizual. In primul rand, formele si liniile motocicletei par a fi inspirate de cele ale superbului Norton F1 P55 de 588cc, produs intre 1990 si 1991 de Norton Motors Limited. La aceasta comparatie contribuie din plin schema de vopsea neagra de care beneficiaza Ninja 400. In fapt, e vorba de un gri inchis de baza, cu componente cromatice negru-carbon, cu roti aurii, auriu prezent si in fasii pe rezervorul de combustibil.

2015 Kawasaki Ninja 400 Limited Edition - un model superb! - 2015

Intreaga combinatie coloristica a contribuit pe deplin la alura stilata si sportiva, totodata, de care vorbeam mai sus, acest model editie limitata avand o infatisare mult mai izbutita decat modelul de baza (disponibil in alb sau negru, cu o dunga de culoare verde-Kawasaki, singura pata de culoare).

Din punct de vedere al pretului, editia limitata vine cu un cost mai mare cu 10% fata de modelul de baza, insa este dotata cu sistem ABS, ceea ce explica mai bine de jumatate din costul suplimentar. Restul, probabil, tine de design, unde fara indoiala, constructorul japonez a punctat cu imensa inspiratie si bun-gust.

2015 Kawasaki Ninja 400 Limited Edition - un model superb! - limited edition

Ca o contra-replica, macar ca o discutie teoretica, ar fi de asteptat ca si Kawasaki Ninja ER-6F disponibil restului lumii sa beneficieze de o editie limitata, macar la fel de spectaculoasa ca acest rafinat model Ninja 400 Limited Edition.

Tag-uri

motocicleta kawasaki ninja, kawasaki, motociclete,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate