ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2015 Can-Am Spyder RS SM5


2015 Can-Am Spyder RS SM5
  13.01.2015

Greu de ignorat pe strazi si sosele, datorita designului sau in forma de Y, cu trei roti, doua in fata si una in spate, modelul Spyder RS SM5 din gama de roadstere Can-Am Spyder imbina placerea de a incaleca o motocicleta cu o decapotabila, cu un design unic, cu contururi moderne si o serie intreaga de dotari pentru orice situatie.

Modelul Spyder RS SM5 vine cu o motorizare standard Rotax de 998cc, care dezvolta o putere de 100 cp, cu o cutie de viteze SM5 manuala cu 5 trepte si marsarier, racire cu lichid, transmisie: pe curea si pornire electrica.

Suspensiile sunt cu geometrie optimizata si amortizoare brat dublu cu amortizoare FOX PODIUM - fata/ brat oscilant cu amortizor SACHS spate, servodirectie Dynamic Power Steering, sistem ABS si sisteme de control al tractiunii, respectiv de control al stabilitatii. Franele sunt fata si spate Brembo, cu discuri 270mm, iar frana parcare manuala. Greutatea este de 362 kg.

Trecand la design si la utilitati, Can-Am Spyder RS SM5 se distinge printr-o forma aerodinamica de exceptie, cu un rezervor de combustibil de 25 litri si un rezervor suplimentar de aproximativ 4 l, care ii asigura o autonomie largita, cu o capcitate de depozitare de 44 l, toate imbinate intr-un design futurist, de exceptie. Jantele fata sunt cu 6 spite duble metalice argintii, iar janta din spate fara spite, dar mai groasa. Parbrizul fix este realizat in maniera sport

Pe bord este montat un afisaj multifunctional LCD/analogic care inglobeaza vitezometrul si celelalte indicatoare de temperatura, rotatii, etc. Totodata, modelul este prevazut cu un sistem antifurt specific (Digitally Encoded Security System – DESS).

Modelul este valabil intr-o singura culoare, Steel Black Metallic.
2015 Can-Am Spyder RS SM5 - Can-Am

Tag-uri

spyder can am, roadster,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate