ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2015 Can-Am Commander 1000 XTP


2015 Can-Am Commander 1000 XTP
  28.01.2015

Acest UTV, sportiv, muncitor sau deopotriva ambele, noul model 2015 Can-Am Commander 1000 XT-P porneste de la componentele populare ale modelului XT si il dezvolta urmarind performanta, asa cum ziceam, fie ca e vorba de aventuri off-road, fie ca il punem la treaba.

Ambele modele sunt prevazute cu troliu, ambele modele au bara de protectie, ambele au servodirectie DPS (Dynamic Power Steering) in trei trepte si tot asa putem merge cu comparatiile de suprafata mult si bine. Can-Am Commander 1000 XT-P adauga totusi modelului XT suspensii ajustabile FOX HPG, cu viteza ridicata sau mica de compresie, ambele fata/spate avand cursa de 25 cm, cu un diametru mare, ajutand disiparea caldurii.

Schimbarile se vad si la infatisare, modelul Can-Am Commander 1000 XT-P fiind vopsit cu un negru care aduce a plastic, cu partea din fata galbena, iar jantele sunt si ele colorate in mod diferit.

UTV-ul Can-Am Commander 1000 XT-P vine cu calibrare Visco-Lok QE pentru o angajare rapida a diferentialului fata, sistemul transfera progresiv puterea de la roata din fata alunecatoare la cea care face priza – automatic fara butoane sau manete de actionat. Acest diferential nu are un limitator de viteza.


Specificatiile tehnice ar fi pe scurt urmatoarele: un motor puternic Rotax V-twin, SOHC, 8 valve, de capacitate 976cc, dezvoltand o putere de 85 cp, injectoare Siemens VDO, cutie de viteze automata CVT, selectarea modului 2WD/4WD, cadru si cusca de protectie din otel rezistent, afisaj multifunctional digital, sistem antifurt D.E.S.S., amortizoare ajustabile Fox Podium X Performance RC2.0 HPG Piggyback

Ca dotari, Commander 1000 XT-P are un kit de troliu WARN, de 2.041 kg (fata de 1.800 la modelul XT), cu o rola de ghidaj, telecomanda cu fir si remote storage integrat, cauciucuri Maxxis Bighorn 2.0 plasate pe jante din aluminiu de 12 inci cu tehnologie beadlock, bare de protectie pe fata, si protectii de noroi.

In concluzie, modelul de UTV Commander 100 XT-P al constructorului Can-Am vine cu ce are XT mai bun si upgradeaza in mod iscusit, realizand un vehicul side-by-side de toata nadejdea, dedicat activitatilor sportive sau utilitare.

Tag-uri

utv can am commander 1000, utv can am,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate