ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2015 Beta XTrainer 300 - usoara, compacta, ideala pentru enduro!


2015 Beta XTrainer 300 - usoara, compacta, ideala pentru enduro!
  30.04.2015

Destul de putin cunoscut in afara cercurilor si comunitatilor de fani inveterati enduro, constructorul italian de motociclete off-road Beta a anuntat ca din luna aprilie a inceput distribuirea unui model de exceptie in domeniu, care se asteapta a impresiona aceste comunitati si nu numai: 2015 Beta Xtrainer 300.

Xtrainer 300 este proiectata a fi o motocicleta de tip enduro “All-Around, Entry Level” si dedicata fie utilizatorilor ocazionali, care doresc un model mai mic, dar capabil, fie mai ales utilizatorilor experti aflati in permanenta cautare de imbunatatire a skill-urilor specifice in enduro.

2015 Beta XTrainer 300 - usoara, compacta, ideala pentru enduro! - XTrainer 300

Cel mai interesant la o prima privire si o prima lectura a specificatiilor tehnice ale XTrainer 300 este ca trimite sageti otravite liniei Freeride a constructorului austriac KTM. Si pentru tabloul complet, trebuie remarcata ironia faptului ca la baza primei liniei enduro a Beta din 2005, chiar KTM a furnizat motorizarea italienilor.

Modelul 2015 Beta Xtrainer 300 impresioneaza inainte de toate prin greutatea sa de nici 100 kg (mai exact 218 pounds, adica 99 kg), in conditiile unei motorizari deosebite, 293cc monocilindru, cu racire cu lichid, in 2 timpi. Motorul este foarte asemanator cu cel de la RR 300, dar adaptat si setat sa ofere o acceleratie liniară si progresivă. Reglajul power-valve ofera posibilitatea modificarii raportului cuplu-putere. Acest aspect trimite la mentiunea de mai sus cu privire la utilizatorii ocazionali sau incepatori, care vor avea astfel parte de o usurinta in manevrare si stapanire a motocicletei.

Impresionant este si sasiul, tip deltabox de dimensiuni reduse care asigura reducerea inaltimii si a centrului de greutate, la care se adauga furca de 43 mm si un telescop spate special dezvoltat, alte atuuri in recomandarea pentru cei ce vor sa se initieze in ceea ce inseamna enduro.

Desi starter-ul este electric, pornind la buton, cadrul si carcasa motorului permite posibilitatea montarii ulterioare a kit-ului de pornire la pedala, din nou o diferenta fata de modelele concurentei. Sub sa exista un sistem electronic de injectie care livreaza amestecul optim de ulei cu combustibil, eliminand etapa amestecului prealabil a benzinei. Evacuarea, proiectata pentru cuplu, are un profil mic in comparatie cu modelele de pe piata, asigurand o protejare sporita fata de loviri.

In concluzie, o motocicleta compacta, ideala pentru initierea sau dezvoltarea abilitatilor in enduro, usoara, excelent manevrabila, care ofera experiente deosebite celor care iubesc off-road-ul pe doua roti.

Tag-uri

motocicleta enduro, off road,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate