ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2015 Aprilia SR Motard 50 - un scuter ieftin si agil in jungla urbana


2015 Aprilia SR Motard 50 - un scuter ieftin si agil in jungla urbana
  27.05.2015

Daca te consideri un impatimit al vehiculelor pe doua roti, dar te duce la disperare traficul, lipsa sau insuficienta locurilor de parcare, iti doresti o maxima mobilitate, iar astea la costuri cat mai mici, se pare ca rezolvarea problemei sub forma scuterului 2015 Aprilia SR Motard 50. Foarte practic, rentabil ca si cheltuieli si foarte de nadejde in drumurile urbane coplesite de un trafic infernal, acest scuter din gama Aprilia raspunde si nevoii de distractie, totodata.

Aprilia a construit acest model de scuter cu gandul la seriile supermoto RXV/SXV, alta explicatie nefiind de gasit atunci cand il zaresti cu stilul agresiv si minimalist, indiferent ca e vorba de varianta in alb sau cea in negru. Iar aceste variante se combina ideal cu rosul (e vorba de Aprilia, nu?) seii pentru pasager si a partii de jos a cadrului.

2015 Aprilia SR Motard 50 - un scuter ieftin si agil in jungla urbana - SR

Saua e mare si confortabila, compartimentul care se afla sub aceasta e generos, putand adaposti o casca cu viziera, iar daca nu e suficient, optional mai vine cu un kit de cutie de spate, avand capacitatea de 28 l.

In timp ce marea majoritate a scuterelor din segmentul din care face parte utilizeaza roti de 10-12 inci, 2015 Aprilia SR Motard 50 e dotat cu roti groase negre, de 14 inci cu spite duble, punctand si la capitolul design si la utilitate. In partea de jos se afla un suport generos de picioare, la fel ca la Yamaha BWs 50, insa in pozitia de asteptare se pot pune picioarele pe pamant, inaltimea seii de 770 mm fiind ideala pentru persoanele de statura joasa si medie, in special.

Fiind proiectat a fi usor si agil, constructorii acestui scuter au preferat sa-l doteze cu un motor racit cu aer in 4 timpi de 49cc, in detrimentul versiunii de 125cc, dedicata pasionatilor de putere si cuplu si drumurilor mediu-lungi. SR Motard 50 apare astfel extrem de lesne manevrabil, motorul dezvoltand 4,5 cp la 9.500rpm, cu un cuplu de 3,8 Nm la 8.000rpm, punctand deci pe agilitate si timp de raspuns al comenzilor. Rezervorul de combustibil are capacitatea de 7 l, care in contextul unui consum redus, asigura o autonomie substantiala.

La pozitia confortabila de condus, pe langa saua ergonomica, evident contribuie si ghidonul. Sasiul din otel dintr-o sigura bucata are furca fata telescopica, hidraulica, avand amortizoarele cu 76 mm cursa.

In segmentul scuterelor urbane de 49cc, 2015 Aprilia SR Motard 50 reprezinta una din variantele ideale, in care raportul calitate pret apare ca fiind printre cele mai bune, agilitatea si manevrabilitatea sa dand batai de cap concurentei.

Tag-uri

aprilia, scuter, scutere aprilia, scuter 50cc,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate