ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2014 Can-Am Commander MAX XT


2014 Can-Am Commander MAX XT
  14.02.2014

"Can-Am Commander MAX XT" este un side-by-side Bombardier pregatit pentru aventura oricand, oriunde. Este dotat cu o lista lunga de tehnologii off-road pentru a va scoate cu bine din orice situatie v-ati putea imagina. Printre ele se numara directia asistata Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS), un troliu de 3000 lbs si bare de protectie heavy-duty fata si spate.

Inima UTV
-ului "Can-Am Commander MAX XT" este motorul sau de 976 cc, V-twin, racit cu lichid, SOHC, 8 valve (4 valve/cilindru) care este imperecheat cu o transmisie CVT cu high, low, park, neutral si reverse. Inauntru, Can-Am Commander MAX XT ofera spatiu pentru pana la patru persoane. Iar pentru versatilitate sporita, vehiculul este echipat cu un cargo box de mari dimensiuni, cu o capacitate de 272 kg.

 

SxS-ul aduce:

- motor de 85 CP Rotax 1000 V-twin
- Intelligent Throttle Control (ITC)
- magnetou de 625 Wati
- raport putere/greutate best-in-class
- rezervor de combustibil de 38 litri
- suspensie spate Torsional Trailing Arm Independent (TTI)
- suspensie fata brat dublu cu Dive-Control
- loc confortabil pentru rider si inca 3 pasageri
- cargo box cu doua niveluri
- frane hidraulice cu discuri ventilate de 214 mm
- directive asistata Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS)
- anvelope 27” Maxxis Bighorn pe jante de 14”
- bull bar fata heavy-duty si aparatori de noroi
- troliu de capacitate mare
- indicator de bord analog/digital

Performanta best-in-class – motorul performant Rotax ofera UTV-ului 85 cai putere si sistemele EFI si ITC.

Un mai bun control al acceleratiei – sistemul electronic throttle-by-wire al UTV-ului functioneaza in conjunctie cu clapeta de acceleratie Bosch pentru a livra a putere neteda, chiar daca piciorul riderului balanseaza datorita terenului accidentat.

Un output mai puternicCan-Am Commander MAX XT ofera un magnetou puternic cu un output de 625 Wati.

Rezervor de combustibil de mari dimensiuni – cu o capacitate cu 11 % mai mare decat a celui mai apropiat competitor, rezervorul de combustibil va permite sa faceti calatorii mai lungi cu acest UTV.

Manevrabilitate precisa – echipat cu un sistem avansat de suspensie si un diferential autoblocant fata, Can-Am Commander MAX XT transforma toata puterea motorului in performanta pura.

Directie asistata – power steering-ul controlat electronic ofera UTV-ului trei niveluri de asistenta atunci cand vireaza. Cantitatea de asistenta variaza in functie de viteza vehiculului.

ATVROM - importator: ATV Arctic Cat, ATV Can-Am Bombardier, ATV CF Moto, ATV Dinli, ATV Goes, ATV Kawasaki, ATV Linhai, ATV Suzuki, ATV TGB, ATV Yamaha.

Tag-uri

sxs can am, side by side bombardier,

© 2024 atvrom.ro Toate drepturile rezervate